16 ADRESTEN 13 GÖZALTI !

16 ADRESTEN 13 GÖZALTI !

30 Haziran 2016 - 13:09

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısını gerçekleştiren canlı bombaların uyrukları netleşti. 16 adrese düzenlenen operasyonda 3'ü yabancı uyruklu, 13 kişi gözaltına alındı.

 

 


 
00:0701:44

spaceplay / pause

 

qunload | stop

 

ffullscreen

shift + slower / faster

volume

 

mmute

seek

 

 . seek to previous

12… 6 seek to 10%, 20% … 60%

 

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen ve 42 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını gerçekleştiren canlı bombaların uyrukları belirlendi. Saldırıya ilişkin 6 adrese düzenlenen baskında 3'ü yabancı uyruklu 13 kişi gözaltına alındı.

UYRUKLAR NETLEŞTİ

42 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını gerçekleştiren teröristlerin birisinin Dağistan uyruklu Rus vatandaşı, diğerlerinin ise Kırgız ve Özbek uyruklu olduğu öğrenildi.

16 ADRESE BASKIN, 13 KİŞİ GÖZALTINDA

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin kentteki 16 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 3'ü yabancı uyruklu 13 kişi gözaltına alındı.

Pendik Kavakpınar ve Güllübağlar Mahallesi ile Sultanbeyli'de Adil, Akşemseddin ve Hamidiye Mahallesi ve Başaksehir'deki bazı adreslere Terörle Mücadele ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Opesrasyonlarda aralarında Orta Asyakökenlilerin de bulunduğu 16 kişi gözaltına alındı.

Hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan yerleşkesine götürülen şüphelilerin işlemleri sürüyor

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x