3 ADIMDA KENDALL JENNER GİBİ GÖRÜNÜN

3 ADIMDA KENDALL JENNER GİBİ GÖRÜNÜN

21 Ekim 2016 - 19:10

Son birkaç yıldır adını sıkça duyduğumuz isimlerden biri Kendall Jenner... Kusursuz fiziği ile Victoria Secret defilelerinde öne çıkan Kendall Jenner gibi görünmek ise sandığınız kadar zor değil...

Kim Kardashian kardeşlerin en küçüklerinden biri olan Kendall Jenner hem uzun boyu hem de düzgün fiziği ile küçük yaşlardan beri birçok tasarımcının radarına girmiş durumda. Büyük markalarla 17 yaşında çalışmaya başlayan başarılı model üvey ablası Kim Kardashian'ın da hep hayalini kurduğu modellik mesleğini tüm albenisi ile başarılı bir şekilde yapıyor. Pek çok ünlü markanın defilelerinde görmeye alıştığımız Kendall spor ve abartıdan uzak tarzı ile birçok kesimin de hayranlıkla takip ettiği ünlülerin başında geliyor. İşte Kendall Jenner gibi görünme yolları:


1. SPOR VE ŞIK

En büyük hayallerinden biri Victoria's Secret meleği olmak olan Kendall Jenner spora oldukça düşkün. Düzenli olarak spor salonunun yolunu tutan ve kick boks derslerine ara vermeyen model bu nedenle genellikle spor taytlar bomber ceketler ve crop toplar içerisinde görünüyor. Abartısız ve sade taytların üzerine bel bölgesini açıkta bırakan tshirt veya sweatshirtler giyen Kendall, bomber ceketlere ise adeta bayılıyor. Dolabında her tarzda bomber ceket olduğunu söyleyen model, taytlarla bomberları kombinlemeyi çok sevdiğini söylüyor.

2. HAVALI

Günlük hayatında da spor ve havalı modelleri tercih eden güzel model skinny jean ve thsirt ikilisinden vazgeçmiyor. Kısa yırtık jean şortlar ve askılı bluzler ise yaz aylarında en büyük kurtarıcıları olarak göze çarpıyor. Düz sandaletlerin yanında kovboy çizmeleri de stilinde önemli yer tutuyor. Skinny jeanleri deri ceketlerle tamamlayarak asi bir görünüme imza atan model ayrıca topuklu bootie modellerini de sıkça tercih ediyor. Siyahın en sevdiği renklerden biri olduğunu söyleyen başarılı model, açık renkleri de tercih etmeye başladığının altını çiziyor. Asimetrik kesimli etekler ve miniler ise Kendall'ın iş toplantısı ve görüşmelerinde vazgeçemedği parçaların başında geliyor.

3. DİKKAT ÇEKİCİ

Davet, parti ve açılışlarda ise son derece seksi tercihler yapan Kendall, ablalarının yolundan gitmeye kararlı. Dekolteli ve transparan tuvaletleri oldukça cesur bir şekilde taşıyan model asimetrik kesim elbise ve abartıdan uzak gece kıyafetlerini tercih ettiğini söylüyor. Yaşına göre başarılı seçimler yaptığı için moda çevrelerinden de olumlu eleştiriler alan Kendall Jenner adından daha çok söz ettireceğe benziyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x