85. İzmir Enternasyonal Fuarı geleceğe kapılarını açıyor

85. İzmir Enternasyonal Fuarı geleceğe kapılarını açıyor

25 Ağustos 2016 - 14:13

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 26 Ağustos Cuma günü kapılarını 85. kez Kültürpark’ta açıyor

İzmir Enternasyonal Fuarı, 26 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında 10 gün sürecek etkinliklerle; ticaret, inovasyon, kültür, sanat ve eğlencenin buluşma noktası olacak. Fuar, bu yıl güçlü sponsorlarıyla dikkat çekiyor. Ana sponsor Folkart ve inovasyon ana sponsoru Vestel işbirliğinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, 85. yılında önemli markalara ev sahipliği yapıyor.

2
 

TEMA: “İNOVASYON”

Her yıl başka bir temayla düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana teması inovasyon olarak belirlendi. İnovasyon temasını bundan sonraki yıllarda da sürdürecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında; teknoparklardan maker hareketine; dünyaca ünlü markalardan yazılım teknolojilerine kadar ana tema ile ilgili önemli isimler 2 No'lu Hol'de buluşacak.

AÇILIŞ MURAT BOZ’DAN

Fuar çim konserleri Migros sponsorluğunda Murat Boz ile başlıyor. Fuar'ın açılış günü 26 Ağustos Cuma saat 21.30'da gerçekleştirilecek konser ücretsiz olacak. Yeni çıkardığı albümüyle büyük ilgi toplayan ünlü sanatçı, albümünün ilk konserini 85. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda verecek.

3
 

42 ÜLKE KATILIM SAĞLAYACAK

85. İzmir Enternasyonal Fuarı'na ticari katılım, delegasyon ve etkinlikler kapsamında 42 ülke geliyor. 26 – 31 Ağustos 2016 tarihlerinde 6 gün açık kalacak uluslararası katılım holü olan 4 No'lu Hol'de, 85. İEF'in Partner Ülkesi Malezya'da yer alıyor. Ayrıca Onur Konuğu İl Manisa, fuar süresince 1/A No'lu Hol'de olacak. 85. İzmir Enternasyonal Fuarı'na katılan ve heyetler halinde gelen ülkeler şöyle; ABD, Almanya, Angola, Arjantin, Avusturalya, Bangladeş, Belçika, Benin Cumhuriyeti, Çad, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Ekvator Ginesi, Estonya, Fildişi Sahilleri, Fransa, Gana, Gine, Hollanda, Irak, İngiltere, İsrail, İsveç, İtalya, Kamerun, Komorlar, Kosova, KKTC, Küba, Libya, Malezya, Nijer, Peru, Rusya, Suudi Arabistan, Sri Lanka, Sudan, Tunus, Umman, Ukrayna, Vietnam, Yeni Zelanda.

EĞLENCE, SANAT VE HEYECAN 85. İEF’DE

Güçlü sponsorları ve her yaşa hitap eden etkinlikleriyle İEF, birçok özel etkinliğe ev sahipliği yapacak. Konserlerden söyleşilere, tiyatro oyunlarından sinema gösterimlerine, sokak gösterilerinden sürpriz şovlara kadar pek çok etkinliğin gerçekleştirileceği, 85. İEF bu yıl da yüz binlerce insanı Kültürpark'ta buluşturacak.

Ana Sponsor Folkart'ın İzmir'e getireceği dünyaca ünlü serbest stil motokros gösteri ekibi FMX Blackliner; fuar süresince Lozan Kapısı girişi, Pakistan Pavyonu önüne kurulacak olan parkurda nefes kesen gösterileriyle izleyenleri büyüleyecek. Açılış gecesinde ilk şovunu 20.30'da gerçekleştirecek olan ekip, görkemli şovlarını Fuar sokaklarına taşıyacak.

4
 

İEF, Türkiye'ye ilk defa gelecek, perküsyon ve dans şovlarından oluşan Tararam'a ve daha fazlasına ev sahipliği yapacak. Sahne şovlarıyla izleyenlere görsel şölen yaşatan Close ACT Globe ve Malaya 3 No'lu Hol'ün önünde sergileyecekleri performanslarıyla unutulmayacak anlar yaşatacak.

Fuar Çim Konserleri, müzikal ve sahne şovlarıyla eğlenceli saatler geçirecek olan ziyaretçiler; tiyatro, sergi ve Sinema Burada Festivali gibi sanatsal etkinliklere de katılabilecek. Sinema gösterimleri, sergiler ve workshoplarla 85. İEF sanat dolu geçecek. Öte yandan, Kültürpark'ın uzun havuz bölümünde yer alan sanat sokağında, fuar süresince ücretsiz atölye çalışmaları gerçekleştirilecek. Folkart sponsorluğunda yurtdışından gelen Circus Workshop etkinliği ile sirk gösterilerinin püf noktaları hakkında uygulamalı eğitimler verilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x