ABD’DE YÜZ KIZARTICI İDDİALAR

ABD'DE YÜZ KIZARTICI İDDİALAR

26 Eylül 2016 - 14:44 - Güncelleme: 26 Eylül 2016 - 14:48

ABD'nin Washington eyaletindeki bir AVM'de beş kişiyi öldürdükten sonra yakalanarak gözaltına alınan Arcan Çetin'in komşuları ve okul arkadaşları Amerikan basınına konuştu.

ABD'nin Burlington kentindeki Cascade Alışveriş Merkezi'nde Cuma akşamı dördü kadın, beş kişinin öldürüldüğü saldırının yankıları sürüyor.

ABD polisi, saldırının gerçekleştiği Burlington'a 50 kilometre uzaklıktaki Oak Harbor kasabasında yaşayan 20 yaşındaki Arcan Çetin'in evinde ve aracında arama yaptı.

Çetin'in komşularından Amber Cathey (21) ise Adana doğumlu Türk vatandaşı için çok sert ifadeler kullandı. Associated Press'e konuşan Cathey, üç aydır komşu oldukları Çetin'den korktuğu için onu site yönetimine şikayet ettiğini ve bu yüzden yanında şok tabancası taşıdığını söyledi.

Cathey ayrıca, kendisine müstehcen bir fotoğraf göndermekle suçladığı Çetin'i Snapchat'te blokladığını öne sürdü.

Lisedeki bir diğer sınıf arkadaşı Uhlaine Finnigan (19) da bir dönem aynı sırada oturdukları Çetin ile ilgili yüz kızartıcı iddialarda bulundu.

Hem New York Times hem de İngiliz gazetesi Daily Mail'e konuşan Finnigan, Çetin'in kız öğrencileri elle taciz ettiğini öne sürerek, "Kaba, dik başlı ve cinsiyetçiydi" dedi.

 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x