ACUN ILICALI KAMİL KOÇ’A ORTAK MI OLDU?

ACUN ILICALI KAMİL KOÇ'A ORTAK MI OLDU?

ACUN ILICALI KAMİL KOÇ'A ORTAK MI OLDU?

16 Ekim 2017 - 19:50


Acun Ilıcalı’nın İTO’ya kayıtlı şirket sayısı bir anda 24’e çıktı. Asıl sürpriz ise kulislerde dolaşan “Kamil Koç’a ortak oldu” iddiası.
2013 yılında TV8'i alarak patronluğa adım atan Acun Ilıcalı, Acun Medya Holding'i kurduktan sonra hem televizyon hem de E-ticaret sektöründe hizmet veren şirketlere yatırım yaptı. Ilıcalı'nın İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre 14 şirketi bulunuyordu. Para Dergisi’nin haberine göre Ilıcalı geçtiğimiz günlerde peş peşe 10 şirket daha kurdu. Yeni şirketler de televizyon ve prodüksiyon alanında. Şirketlerin isimleri şöyle: Rusin Filmcilik, Orbis Filimcilik, Spero Filimcilik, Solis Prodüksiyon, Universum Prodüksiyon, Futura Prodüksiyon, Verus Filmcilik, Acun Global Prodüksiyon, Acun International Prodüksiyon, Acun World Prodüksiyon.

Şirketlerin yüzde 100 sahibi Acun Medya Holding olarak gözüküyor. Ali Acun Ilıcalı "Yönetim Kurulu Başkanı" görülürken, Ebru Atasav Tahrancı ise "Yönetim Kurulu Üyesi" olarak görev almış. İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre, Ilıcalı'nın şirket sayısı 24 oldu. Ilıcalı'nın bu yeni şirketleri hangi amaçla kurduğunu, hangi projeleri gerçekleştireceği ise henüz net olarak ortaya çıkmadı.

Haberde "kulislerde dolaşan iddilara göre Acun Ilıcalı'nın Kamil Koç'a ortak olduğuna" da yer verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x