ADALET BAKANI BOZDAĞ: BÜTÜN HAKİM VE SAVCILAR İNCELENDİ

ADALET BAKANI BOZDAĞ: BÜTÜN HAKİM VE SAVCILAR İNCELENDİ

ADALET BAKANI BOZDAĞ: BÜTÜN HAKİM VE SAVCILAR İNCELENDİ

26 Mayıs 2017 - 11:10

Hakim ve savcıların kura töreninde konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Darbeye karşı en büyük darbeyi yargıçlar vurdu. Yargıçlar ezber bozdu. FETÖ'yle ilk mücadeleye başlayan yer Türk yargısıdır. HSYK tüm hakim ve savcılarla incelemesini bitirdi" dedi.Adalet Bakanı BEKİR BOZDAĞ, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde hakim ve savcı adayları kura töreninde konuşuyor. "15 Temmuz gecesi HSYK bu terör örgütüne Türkiye adına millet adına bu örgüte en büyük darbeyi vurmuştur" diyen Bozdağ'ın konuşmasının satır başları şöyle: 


Onun için HSYK ve yargı mensuplarımızı bir kez daha kutluyorum. Pek çok kişinin nasıl bir pozisyon alayım diye kafa yorduğu vakitlerde pozisyonunu demokrasiden yana Türk yargısı ve onun idari kurulu HSYK koymuştur. Yakalanan sıkıyoönetim komutanlarına darbeye karşıyı hukuk yoluyla en büyük darbe vurulmuştur. Adeta nefesleri kesilmiştir. Sonucu ölüm dahi olan sonucu göze almışlardır. O nedenle ben yargı görevi yapan herkese demokrasimize sahip çıktıkları için buradan bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Yargı ezber bozmuştur. Türkiye'de Türk yargısı ilk defa ezber bozmuştur. Allah hepsinden razı olsun.FETÖ'yle ilk mücadeleye başlayan yer Türk yargısıdır.

TAMAMI İNCELENDİ 

HSYK tüm hakim ve savcılarla incelemesini bitirdi. Şu an yargı içinde incelemeyen hakim ve savcı kalmadı. DEAŞ'ın teröristleri ile bunların ne farkı var? Öldürdükleri cennete gidecekmiş! Beyinleri yıkamış kainatın alçağı. Türkiye aleyhine çalışsınlar diye oluk oluk para harcıyorlar. Nice anaları ağlattılar. Şimdi başka istihbarat örgütleri ile Türkiye aleyhine çalışmak için kol kola çalışıyorlar. Tek istedikleri Türkiye'nin suçlanması. FETÖ, gizlilik, takiyye, aldatmayı ilke edinmiş, omurgasız ve karaktersizlerden oluşan bir örgüt.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x