AK PARTİ’DEN AB’YE: HATIRIMIZ KALIR

AK PARTİ'DEN AB'YE: HATIRIMIZ KALIR

25 Temmuz 2016 - 20:01

"İdam cezası gelirse Türkiye'nin AB süreci durur" diyen Avrupa Komisyonu Başkanı Juncker'a, AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş'tan cevap geldi. Elitaş, "Hatırımız kalır" diyerek tepki gösterdi.

Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Avrupa Komisyonu Başkanı J. Claude Juncker'ın, idam cezasının geri getirilmesi durumunda Türkiye'nin AB'ye üyelik sürecinin durdurulacağına ilişkin açıklamasına tepki gösterirken, "Hatırımız kalır!" dedi.

"AB'YE ZATEN BAHANE LAZIM"

Elitaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu değerlendirmeleri yaptı:

"AB, Türkiye'ye idam cezası gelmesi durumunda üyelik sürecini durduracaklarını açıklamış!! Yıllardır büyük bir kararlılıkla AB uyum yasalarını çıkardık her seferinde yetmez ama kerhen 'evet' diyen AB'ye de zaten bahane lazım!

 

"DAHA DÜN ALMANYA OHAL KARARI ALDI"

En ufacık bir terörde olağanüstü hal ilan eden Avrupa acaba böyle büyük bir teröre maruz kalsaydı bırakın idamı geldiği yeri dümdüz ederdi! Daha dün Almanya Münih'teki terör eylemi için anında olağanüstü hal kararı aldı.

FRANSA 6 AY DAHA UZATTI

Fransa keza öyle olağanüstü hali 6 ay daha uzattı. Bir Fransız genç 'Bir daha Fransa'da terör saldırısı olursa polisi değil Türkleri arayacağım' diye twit atıyor!! Halkın ne dediği önemli.

"AB'NİN TÜRKİYE'YE İHTİYACI VAR

Kaldı ki zaten AB bitmiş durumda. İngiltere'nin de ayrılmasıyla bitişi teyidlenen AB için Türkiye can simidi olur. AB şunu iyi bilmeli ki; Türkiye'nin AB'ye değil AB'nin Türkiye'ye ihtiyacı var.

"HATIRIMIZ KALIR"

Yine yıllardır demokrasinin beşiğiyiz diye övünen Avrupa demokrasi neymiş gözünü kırpmadan canını tankın önüne atan Türkiye'ye baksın!! İdam cezası gelirse üyelik sürecini durduracaklarını açıklayan AB'ye bizim de cevabımız şu olur: Hatırımız kalır!!!"



YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x