Bornova’da kaybetmek yok

Bornova’da kaybetmek yok

Bornova’da kaybetmek yok

05 Aralık 2016 - 16:20

İzmir takımları Bornova Stadı’ndaki 7 maçtan 5 galibiyet 2 beraberlikle ayrıldı

 

Bornova’da kaybetmek yok

 

TFF 1. Lig’den Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Göztepe ile Altınordu Bornova Stadı’nda oynadığı hiçbir maçı kaybetmedi. İki İzmir takımı TFF Birinci Lig’de Bornova’da çıktığı 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik alırken, son olarak sarı-kırmızılılar lider Yeni Malatyaspor’u 2-0 yendi. Altınordu’nun U19 takımı da Bornova Stadı’nda oynanan ilk uluslararası karşılaşmada Sparta Prag’ı 6-2’lik farklı skorla geçti. Ayrıca dün Bornova Stadı’nda oynanan Göztepe-Yeni Malatyaspor Maçı’nı dünyaca ünlü Türk hakem Cüneyt Çakır’ın yönetmesi dikkat çekti.

 

İzmir takımları Bornova Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kente kazandırdığı Bornova Stadı’nda hiç kaybetmedi . TFF 1. Lig’den Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Göztepe ile Altınordu Bornova’da oynadığı maçlarda başaralı sonuçlar elde ediyor.

 

İzmir takımları Bornova Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kente kazandırdığı Bornova Stadı’nda hiç kaybetmedi. TFF 1. Lig’den Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Göztepe ile Altınordu Bornova’da oynadığı maçlarda başaralı sonuçlar elde etti. İki İzmir takımı Bornova Stadı’nda çıktığı toplam 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik aldı, hiç kaybetmedi.

 

Göztepe rakiplerine geçit vermedi

 

Bornova Stadı’ndaki ilk maçına 1 Ekim’de Elazığspor karşısında çıkan Göztepe Bornova Stadı’nda geçen iki aylık süreçte oynadığı 5 maçta 2 beraberlik 3 galibiyet aldı. Elazığspor ile 1-1, Bandırmaspor 3-3 berabere

kalarak galibiyeti kaçıran Sarı-kırmızılı ekip, 13. hafta itibariyle ilk dört içerisinde yer alan Eskişehirspor’u 3-0(H), Boluspor’u 1-0 ve son olarak lider Malatyaspor’u 2-0 yendi. Bornova’da oynadığı hiçbir maçı kaybetmedi.

 

Altınordu iki cephede de Bornova’da

 

TFF 1. Lig’de Göztepe gibi zirve mücadelesi veren Altınordu ise Bornova Stadı’nda oynadığı tek maçta Süper Lig adayı Boluspor’u 1-0’lık skorla geçti.

Kırmızı – lacivertlilerin UEFA Gençlik Ligi’nde mücadele eden U19 takımı da Bornova Stadı’nda oynanan ilk uluslararası karşılaşmada Çek Cumhuriyeti’nin Sparta Prag takımını 6-2’lik farklı skorla yendi.

 

Göztepe – Altıordu elele Süper Lig’e

 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Stadı’nda oynanan tüm maçlarda tribünlerdeki yerine alarak, Göztepe ve Altınordu’nun yanında oldu. İzmir futbolunun hakettiği yerde olmadığını söyleyen Başkan Olgun Atila, “TFF Birinci Lig’de mücadele eden iki güzide takımımıza ev sahipliği yapmamın gururunu yaşıyoruz. Onlar kazandıkça da mutlu oluyoruz. En büyük dileğimiz Göztepe ve Altıordu’nun elele Süper Lig’e çıkması. Bu yolda onların yanında yer almaya, evimiz olan Bornova’da en iyi şekilde ağırlamaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x