BORNOVA’DA MUHTARLARDAN BİRLİK VE ADALETLİ HİZMET VURGUSU!

BORNOVA'DA MUHTARLARDAN BİRLİK VE ADALETLİ HİZMET VURGUSU!

Bornova’da yılın ilk 9 ayında yapılanlar ele alındı, yeni projeler değerlendirildi...

03 Ekim 2017 - 13:51

Bornova’da yılın ilk 9 ayında yapılanlar ele alındı, yeni projeler değerlendirildi

Bornova Belediyesi, ilçede görev yapan muhtarları biraraya getirdi. Başkan Olgun Atila ile birlikte 45 mahalle muhtarı birlik ve beraberlik mesajları verdi. Muhtarlar adına konuşan Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Çakmakçı, “Bornova Belediyemiz her mahallemize eşit ve adaletli hizmet veriyor. İlçemizde birlikte, beraberlik ve huzur var. Birliğimizin ve huzurumuzun bozulmasına izin vermeyeceğiz” dedi. Bornova Belediyesi’nin 2017 yılının ilk 9 ayına ait faaliyetlerine ilişkin detaylı sunumların yapıldığı toplantıda muhtarlar da talep ve öneri önerilerini anlattı.

Bornova Belediyesi’nin düzenlediği organizasyonda Bornovalı muhtarlar biraraya geldi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda hem sunumlar yapıldı hem de muhtarlar ve belediye bürokratları birebir görüşme imkanına sahip oldu. 2017 yılının ilk 9 aylık bölümünü kapsayan faaliyetlerin anlatılarak değerlendirildiği toplantıda muhtarların talep ve önerileri de alındı.

Adaletli hizmete teşekkür

Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Çakmakcı, Başkan Olgun Atila’nın her zaman yanlarında olduğunu belirterek şöyle konuştu: “ Muhtarlık ofislerimizin elektrik, su ödemeleri, bilgisayarlarımızın tonerlerine, kağıtlarına kadar her konuda belediyemizin desteği var. Bornova Belediyemiz her mahallemize eşit ve adaletli hizmet veriyor. İlçemizde birlik, beraberlik ve huzur var. Birliğimizin ve huzurumuzun bozulmasına izin vermeyeceğiz. Arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.” Çakmakcı, Başkan Olgun Atila’ya Bornovalı muhtarlara yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

Bir kişinin bile görüşü önemli

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bu kentte birlikte yaşıyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın, meclis üyelerimizin, muhtarlarımızın görüşlerini önemsiyoruz. Herhangi bir projeyi hayata geçirirken ‘biz böyle istedik yaptık’ anlayışıyla hareket etmiyoruz. Kurumsal işbirliğine çok önem veriyoruz. Bir kişinin bile görüşünü önemsiyoruz. Muhtarlarımızla uyumumuz bizim için çok önemli. Bu toplantıları da bu anlayış doğrultusunda düzenliyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x