BU EVDE DOĞDU, ŞİMDİ BÜYÜK SERVETİ VAR

BU EVDE DOĞDU, ŞİMDİ BÜYÜK SERVETİ VAR

BU EVDE DOĞDU, ŞİMDİ BÜYÜK SERVETİ VAR

20 Ocak 2017 - 14:30

Manchester City’nin Brezilya’dan transfer ettiği Gabriel Jesus, Ada’ya adım atar atmaz ilk röportajını verdi.

Yeni Neymar ve Yeni Ronaldo benzetmeleriyle daha şimdiden otoriteler tarafından geleceğin yıldızı olarak gösterilen 19 yaşındaki futbolcu büyük bir dramın içinden geliyor.

POLİS BİLE RAHAT BIRAKMADI 
Brezilya’nın meşhur favelalarının bulunduğu Jardim Peri’de dünyaya gelen ve çok zor şartlarda büyüyen Jesus’un futbol tutkusu o kadar büyüktü ki tüm zorluklara rağmen bu aşkından hiç vazgeçmedi. Sabahın 8’inden ertesi gün sabah 8’e kadar top peşinde koşturduğu söylenen Jesus, sadece iki odası bulunan pislik içindeki bir evde yaşadı. Fakirlik ve yoksulluğun hâkim olduğu sokaklarda sadece futbolla ayakta kalmaya çalışan Jesus, bu yüzden zaman zaman polis müdahaleleriyle bile karşı karşıya kaldı. Sebebi ise topla çıkardığı gürültünün komşularda uyandırdığı rahatsızlıktan başka bir şey değildi.

6 YIL BOYUNCA YÜRÜDÜ 
Otobüs bileti alamadığı için antrenmanlara 6 yıl boyunca her gün 1,5 saat yürümek zorunda kaldı. Sadece sabah 08:00 – 11:00 arasında yapacağı antrenmanlar için yürümekten hiç vazgeçmedi. Ve bir gün bile antrenman kaçırmadı. İlk gelen hep o oldu.

DÖVMESİNİN BİLE ANLAMI VAR
Jesus yaptırdığı dövmeyle de geldiği yerleri ve yaşadığı hayatı asla unutmayanlardan. Brezilyalı yıldız tıpkı Neymar’ın bacağına yaptırdığı elinde futbol topu olan ve favelalara bakan çocuk dövmesinin aynısını koluna yaptırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x