BU TATİLDE ENGEL YOK

BU TATİLDE ENGEL YOK

25 Ağustos 2016 - 09:34

“Bu tatilde engel yok”

Buca’da engellilerin deniz mutluluğu

Buca Belediyesi çalışmalarıyla kentin her kesiminin yaşamına dokunmaya devam ediyor. Karne hediyesi olarak Bucalı çocukları Çeşme’ye tatile götüren Buca Belediyesi bu kez engellileri denizle buluşturdu. Menderes’e bağlı Gümüldür’de denize giren engelli vatandaşlar gün boyu gönüllerinde eğlenmenin keyfini yaşarken, Belediye Başkanları Levent Piriştina’ya bol bol teşekkür göndermeyi de unutmadı.

 

Buca Belediyesi’nden çocuklardan sonra engelli vatandaşlar için de tatil sürprizi geldi. Buca Belediyesi Engelliler Parkı Yetişkin Merkezi’nin üyeleri belediyenin sürpriziyle hayatlarının en unutulmaz tatilini yaşadı. Buca Belediyesi tarafından Gümüldür’de günübirlik deniz keyfi yapan engellilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Buca Belediyesi Engelliler Parkı Yetişkin Eğitim Merkezi’nden servislerle alınanengelliler, Gümüldür’de denize girebilmeleri için düzenlenmiş kamp alanında denize girip, gün boyu düzenlenen aktivitelerde gönüllerince eğlendi.

Buca Belediyesi’nin engelli vatandaşların sosyal yaşama katılımını arttırmak amacıyla düzenlediği etkinlikleri yakından takip ettiklerini belirten engelliler, tatillerinin beklentilerinin de üzerinde geçtiğini söylerken, “Heyecandan gece uyuyamadık. Başkanımız Levent Piriştina’ya da belediyemize de teşekkür ederiz” diye de ekledi.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x