CANLI BOMBAYI VURAN POLİS MEĞER ATANAMADIĞI İÇİN POLİS...

CANLI BOMBAYI VURAN POLİS MEĞER ATANAMADIĞI İÇİN POLİS OLMUŞ..

30 Haziran 2016 - 12:59

Atatürk Havalimanı'nda 3 canlı bombadan ikincisini vuran polis memuru Y.D.'nin 2010'da Eğitim Fakültesi'nden mezun olduktan 1 yıl sonra atanamayınca polis olduğu ortaya çıktı.

 

 


 
01:0801:08

spaceplay / pause

 

qunload | stop

 

ffullscreen

shift + slower / faster

volume

 

mmute

seek

 

 . seek to previous

12… 6 seek to 10%, 20% … 60%

 

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda kanlı terör saldırısını gerçekleştiren 3 canlı bombadan ikincisini vuran polis memuru 29 yaşındaki Y.D.'nin 2010'da Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden mezun olduktan 1 yıl sonra polis olduğu ve 2.5 yıldır havalimanında görev yaptığı öğrenildi.

ÇOK SAYIDA VATANDAŞIN HAYATINI KURTARDI

Elindeki silahla etrafa ateş açarak ilerleyen ikinci teröristi vurarak can kaybının artmasını önleyen polis memuru Y.D.'nin yaralandığını öğrenen Bartın'ın Amasra İlçesi Topderesi Köyü'nde oturan ailesi, İstanbul'a gitti. 50 yaşındaki Kadriye ve 55 yaşındaki Saadettin D. çifti, Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi süren oğullarının başında bekliyor. Ateş açarak üzerine gelen teröristi vurarak çok sayıda kişinin hayatını kurtaran polis Y.D.'nin sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

"ATANAMAYINCA POLİS OLDU"

Polisin köyde oturan dayısı Ahmet Doğan, Y.D.'nin 2010'da Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden mezun olduğunu söyleyerek, şöyle konuştu:

"Yeğenim Sosyal Bilgiler öğretmeniydi. Ama atanamadı. 2011'de polis oldu ve İstanbul'da görev yapmaya başladı. 2.5 yıldır Atatürk Havalimanı'nda çalışıyordu. Saldırının ardından bizi aradılar. Biz de köyden İstanbul'a gittik. Kendisi ameliyat oldu. Sağlık durumu şu anda iyi. Anne ve babası yanında bekliyorlar. İnşallah bayramdan sonra sağlığına kavuşunca köye dinlenmeye gelecek" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x