CHP’Lİ ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI KARISINI DÖVDÜ!

CHP'Lİ ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI KARISINI DÖVDÜ!

EŞİNDEN BAŞKAN HAKKINDA ŞOK İDDİA: BİROL SOYLU BENİ...

13 Mayıs 2019 - 09:39 - Güncelleme: 08 Mayıs 2020 - 15:34

Herkes İçin Demokrasi Derneği Genel Başkanı Birol Soylu, iddialara göre herkes için demokrasiyi isterken, eşini ayrı tuttu. Her fırsatta, anasının karnından solcu doğduğunu dile getiren, demokrasi, özgürlük ve insan hakları çağrısında bulunan eski CHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Soylu, yarın saat 11.20’de, eşini darp etmekten yargılanacak.

06.04.2017 tarihinde, Demokrasi Ve İnsan Hakları Savunucusu eşi tarafından darp edildiğini iddia eden Ayfer Soylu,  adli mercilere başvuruda bulunarak, şikayetçi oldu. 

İzmir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün de müdahil olduğu dava, Karşıyaka 5. Asliye Ceza Mahkemesinde, 2017/231 sayılı dosya ile hakim önüne çıkarılacak. 

İZMİRLİLERDEN YOĞUN TEPKİ!

Gizli tutulmaya çalışılan kadına şiddet olayına İzmirliler yoğun tepkiler verirken, müşteki Ayfer Soylu’nun yakınlarının, Birol Soylu’ya karşı tavır aldığı da konuşulanlar arasında. Birol Soylu, geçtiğimiz dönem İzmir Çiğli ilçesi Belediye Başkan aday adayı olmuştu.

İlk duruşmayı tüm okuyucularımız adına İzlenen Haber takip edip,  gelişmeleri aktarmaya devam edecek.

YORUMLAR

  • 9 Yorum
  • DEMET FİDAN
    3 yıl önce
    Gerekli cezayı almamış belliki adam şimdiki karısınada aynı şiddeti uygulamaya başlamış. Kadın şikayetçi olmuş. Dava açmış. Çıkıp her yerde biz demokratız diye bağırmakla olmaz. Yazık o kadınlarada Allah seni kahretsin
  • MALİ
    4 yıl önce
    ELLERİ KIRILSIN KADINA VURANIN
  • YELİZ TUNA
    6 yıl önce

    KADINA HER KİMİN ELİ KALKIYORSA KIRILSIN O ELLER,BEN BİR CHP Lİ OLARAK KINIYORUM.

  • YAZIKKK..
    6 yıl önce

    KARISINA SAYGI DUYMAYAN ZULÜM EDEN KOCA CHP DE ADAY OLMASINI DOĞRU BULMUYORUM GENEL BAŞKANIMIZ KEMAL KILIÇDAROĞLU BUNA İZİN VERMEZ.

  • DEMET FİDAN
    6 yıl önce

    Hangi çağda yaşıyoruz kadın dövmek ne demek;umarım gerekli cezayı alır Birol soylu,birde belediye Başkan adayı olmuş

  • Kılıçdaroğlu nerdesin
    6 yıl önce

    Bak gör bunları yürüyeceğine kafanı İzmir'e çevir,eşine zulüm edenleri yargı affetse Allah affetmez

  • Selim Tuna
    6 yıl önce

    VAY BEEEE..BU MUDUR SOSYAL DEMOKRATLIK YAZIKLAR OLSUN ,BİRDE HERKES İÇİN DEMOKRASİ DERNEĞİ BAŞKANIYMIŞ DAYAKÇI KOCA BİROL SOYLU,KOMİK ÇOK KOMİK.KADINLARIMIZ BİR ÇİÇEKTİR,İNCİTİLEMEZ.BİROL BEY SİZ KENT YÖNETMEYE TALİP OLMAYIN OY YOK SİZE.

  • ŞEYMA KOÇ
    6 yıl önce

    Kadına kalkan eller kırılsın

  • Selma Güngör
    6 yıl önce

    Demokratım diyeceksiniz kadın hakları diyeceksiniz meydanlara bas bas bağıracaksınız sonra eşinize dayak yazık çok yazık

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x