CİCİŞLERDEN ŞOK EDECEK İTİRAF...

CİCİŞLERDEN ŞOK EDECEK İTİRAF...

27 Haziran 2016 - 11:17

Yunanistan tatilinde tanesi 500 TL olan ve Kobe etinden yapılan hamburger yiyen Ciciş Kardeşler, "Yerken orgazm olduk yani" dedi.

 

 


 
00:0801:07

spaceplay / pause

 

qunload | stop

 

ffullscreen

shift + slower / faster

volume

 

mmute

seek

 

 . seek to previous

12… 6 seek to 10%, 20% … 60%

 

Yunanistan'da bir hamburgere 500 lira vermeleri olay haline gelen Ciciş kardeşler, Bebek'teki bir fast food restoranında hamburger yerken görüntülendi.

"MASRAFLARIMI KARŞILAMAK ZORUNDA"

Yunanistan tatilinde yedikleri Kobe etinden yapılan hamburgerin parasını sevgililerinin ödediğini anlatan Ceyda Ersoy "Hesabı onların ödemesi gayet normal. Herkesin sevgilisi olabilir. Nasıl karısına kocası bakıyorsa benim sevgilim varsa bana bakmak zorunda. Tabii tatil masraflarımı ve her şeyimi karşılamak zorunda. O zaman ne işe yarar o sevgili?" diye konuştu.


"YERKEN ORGAZM OLDUK"

Esra Ersoy ise Kobe etinden yapılan hamburgerin ağzında lezzet patlaması yaptığını belirtip, "Fiyatı olay oldu. Bu kadar konuşulacağını bilmiyorduk. Kobe etiydi, o etin kilosu zaten pahalı olduğu için fiyat da öyleydi. Yiyince değişik bir tat oluyor. Damak zevki farklı, lezzet patlaması yaşıyorsunuz. Yerken orgazm olduk yani" dedi.

Oyuncu ya da şarkıcı olmadıklarını böyle bir yetenekleri bulunmadığını sözlerine ekleyen ikili, Türkiye'de ikon olarak görüldüklerini sözlerine ekledi.

Esra-Ceyda Ersoy kardeşler bu kez Bebek'te bir fast food restoranında objektife yansıdı;

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x