DEHŞET PATLAMANIN SONUÇLARI HAVA AYDINLANINCA ORTAYA ÇIKTI !

DEHŞET PATLAMANIN SONUÇLARI HAVA AYDINLANINCA ORTAYA ÇIKTI !

29 Haziran 2016 - 10:03

Atatürk Havalimanı'ndaki canlı bomba saldırısı sonrası terminaldeki hasarın boyutu, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte gün yüzüne çıktı. Teröristin kendini patlattığı noktada büyük delik oluştu.

 
:5
06:52

spaceplay / pause

 

qunload | stop

 

ffullscreen

shift + slower / faster

volume

 

mmute

seek

 

 . seek to previous

12… 6 seek to 10%, 20% … 60%

 
 

Atatürk Havalimanı'nda saldırının büyüklüğü sabahın ilk ışıklarıyla gün yüzüne çıktı. Canlı bombanın dış hatlar gidiş katında kendini patlatması sonucu büyük hasar meydana geldiği gözlendi.

CANLI BOMBANIN KENDİSİNİ PATLATTIĞI NOKTADA BÜYÜK DELİK

Bomba içindeki parçalar sebebiyle camların ve metal plakaların delindiği, canlı bombanın kendisini patlattığı noktada da zeminde büyük bir delik oluştuğu tespit edildi.


Bombanın şiddetiyle kalın betonun delinmiş olduğu, bir insanın girebileceği genişlikte açılan delikten alt kata bakılabildiği görüldü.


CAMLAR PATLADI, ASMA TAVANLAR ÇÖKTÜ

Saldırının izleri bir yandan silinip yararlar sarılırken, içeriye de yolcular alınmaya başlandı. Saldırıda kullanılan bombaların şiddetiyle, liman önündeki camların patladığı, taksilerin zarar gördüğü asma tavanlarında çöktüğü görüldü.


Öte yandan olay yerinde bulunan belediye ekipleri aralıksız çalışma ile yerleri yıkayarak kırılan camları temizleme çalışmalarına devam ediyor.



YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x