DİKKAT YARIN KARA CUMA! GÜNLER ÖNCESİNDEN DUYURDULAR...

DİKKAT YARIN KARA CUMA! GÜNLER ÖNCESİNDEN DUYURDULAR...

DİKKAT YARIN KARA CUMA! GÜNLER ÖNCESİNDEN DUYURDULAR...

23 Kasım 2017 - 18:50

Dünyada alışveriş olgusunun geldiği son nokta olarak göze çarpan Black Friday için bekleyiş sona eriyor. Türkiye'de de birçok marka bu kapsamda yarın dev indirimlere gidiyor.
İlk olarak ABD'de ortaya çıkan olgu, zaman geçtikçe Avrupa'ya da yayıldı. Kara Cuma'da Türkiye'den de birçok marka müşterilere yüksek indirimler sunacak.
ÇOK BÜYÜK İNDİRİMLER YAPILIYOR

Kara Cuma adı verilen bu özel günlerde mağazalar çok erken saatte açılıyor, büyük çaplı indirimler yapılıyor. Bu alışveriş eksenindeki güne Kara Cuma denmesinin nedeni ise insanların alışveriş için geniş zaman harcamaları sonucu şehirlerdeki trafiğin şişmesi, taşan kuyruklar ve büyük kalabalıklar.
Türkiye'de bu yıl Kara Cuma (Black Friday) indirimleri 24 Kasım Cuma gününe denk geliyor.
BEKARLAR GÜNÜ'NDE REKORLAR ALT ÜST OLMUŞTU

ABD'de başlayan Kara Cuma'ya karşı Çin'de ise 'Bekarlar Günü' adı altında bir güne özel dev indirimlerin sunulduğu alışveriş kampanyası yapılıyor.
Çin'de bu yıl 20 Kasım'da kutlanan 'Bekarlar Günü'nde tam bir alışveriş çılgınlığı yaşanmış ülkenin en büyük alışveriş platformu olan Alibaba, bir günde tam 25.3 milyar dolarlık satış yaparak rekorları alt üst etmişti.
Şimdi ise gözler yarın ABD ve Türkiye dahil bir çok ülkede yapılacak alışveriş kampanyalarından gelebilecek rekorlara ve ilginç görüntülere çevrilmiş durumda.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x