DUDAĞINIZIN ŞEKLİ SİZİ ELE VERİYOR...

DUDAĞINIZIN ŞEKLİ SİZİ ELE VERİYOR...

DUDAĞINIZIN ŞEKLİ SİZİ ELE VERİYOR...

22 Nisan 2017 - 19:20

Düşüncelerimizi sözlü olarak ifade ederken, farkında olmadan karakterimiz ve psikolojik özelliklerimiz hakkında birçok ipucu veriyoruz. Bilim insanları da karşımızdakilerin karakterini anlamaya çalışırken dudak şekillerine dikkat etmek gerektiğini söylüyor.  
1.Büyük Etli Dudaklar
Buna benzer dudaklara sahip insanların gözlem yeteneği oldukça gelişmiştir. Ve oldukça vicdanlı olurlar. Örneğin sizin de dudaklarınız böyleyse, büyük ihtimalle çocukken sokakta gördüğünüz yavru kedileri besliyordunuz.  Şimdilerde hayvan barınaklarına yardım eden ve her gördüğünüz hayvanı eve getirmek isteyen bir yetişkin oldunuz. Doğuştan gelen güçlü içgüdüleriniz ve anaçlığınız sayesinde çocuklarla çok iyi anlaşıyorsunuz. Muhtemelen çok da iyi bir ebeveynsiniz! Ancak anaçlık işini fazla abartmayın. Bilimadamları, stresli durumlarda önce kendinizi düşünmeniz gerektiğini söylüyor.
 2 Üst dudak alt dudaktan daha büyükse…
Bunun gibi dudakları olan insanlar birer kral ve kraliçedir. Duygusal, karizmatik, sevgi dolu olurlar ve bulundukları ortamda bütün dikkatleri üstlerine çekerler. İlgi merkezi olmayı severler. En çarpıcı ifadeler, en komik espriler hep onlardan gelir.  
 3 Alt dudak üst dudaktan büyükse…
Eğri oturup doğru konuşalım: Bu dünyaya sadece çalışmak için gelmediniz! Dışarıda kocaman ve eğlenceli bir hayat var ve siz hala oturuyorsunuz!.. İşten başınızı kaldırsanız; enerjik bir yaşam tarzına, yeni insanlara, ziyaret edilecek yeni mekanlara ve yeni deneyimlere ihtiyaç duyduğunuzu anlayacaksınız.  Aslında son derece meraklı ve keyifli bir insansınız ama maceralara giden yolda sizinle birlikte gelebilecek kişilere ihtiyacınız var. Tek başınıza olmuyor mu? Bizce bir deneyin…
 4 Sıradan dudaklar
Bunun gibi sıradan görünümlü dudakları olan insanlar, karşısındaki her türlü görevi yerine getirmek için elinden geleni yapar. Dengeli, sağduyu yaklaşımı olan kişilerdir. Güçlü yönleri, başkalarını dinleme yeteneğidir. Eleştirileri ciddiye almazlar ama yine de başkalarının görüşlerine saygıyla yaklaşırlar. Onları kızdırmak neredeyse imkânsızdır. Bu çelikten görünümlerine rağmen eğlenmeyi severler.
 5 İnce dudaklar
İnce dudakları olan insanlar genelde yalnız olmak isterler. Kendilerine olan güvenleri sayesinde her türlü problemin üstesinden gelebilirler. Sizin de ince dudaklarınız varsa, muhtemelen uzak yerlere tatile gitmeyi seven bir insansınızdır. Yalnızlığa olan bu düşkünlüğünüze rağmen, çok yakın arkadaşlarınızla evde otururken de mükemmel hissediyorsunuz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x