DÜNDEN BUGÜNE ÖZEL İZMİR EGE LABORATUVARI

DÜNDEN BUGÜNE ÖZEL İZMİR EGE LABORATUVARI

08 Eylül 2016 - 11:08

Dr. Serdar Canko 1961 yılında Ankara doğdu. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1984 yılında mezun olarak, 1990-1995 yılları arasında 9 Eylül Üniversitesi Klinik Mikrobiyoloji Doktorasını tamamladı.

2004 yılından itibaren özel sektörde; Özel Tıbbi Laboratuvar İşletmeciliği,Laboratuvar Cihazları ve Malzemeleri ithalatında bulundu.

Akcan Ltd.Şti., Diakim Medikal Ltd.Şti., Özel Gazi Hastanesi, Özel Ege Detay Laboratuvarı kurucularından biri oldu. Ege Malzemeciler Derneği, Altay Spor Klübü, Ege Sağlık Kurumları Derneği, Bulaşıcı Hastalıklar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalıştı. Halen İzmir Ticaret Odası Sağlık Meslek Grubu Komite Başkanlığı yapıyor.

Özel İzmir Ege Laboratuvarını ise 1999 yılında, Alsancak’ta küçük bir mekanda ilk çalışmalarına başlayarak kurdu. Gün geçtikçe analizlerin artması ve yeni cihazlarımızın devreye girmesi ile laboratuvara ilaveler yapılmasına rağmen, yer olarak yine yetersiz kalınınca daha büyük bir yere taşınma zorunluluğu oluştu. Bunun üzerine Kahramanlar'a, bugünkü adresine taşınan Özel İzmir Ege Laboratuvarı, son teknoloji cihazları, alanında uzman kadrosu ile en doğru ve en hızlı sonucu veriyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x