DÜŞMANLAR HORTLADI

DÜŞMANLAR HORTLADI

17 Eylül 2016 - 09:50

F.BAHÇE Genel Sekreteri Mahmut Uslu, istenilen sonuçlar gelmeyince Fenerbahçedüşmanlarının yeniden hortladığını söyledi.

Zorya deplasmanı sonrası sabah saatlerinde İstanbul’a indikten sonra Türkmenistan’a gitmekte olan Uslu ile karşılaştık ve sohbet etme olanağı bulduk. Uslu’ya futbolculara yapılan eleştirileri, taraftarın tepkisini ve takımın kötü gidişatını sorduk. Gelecek için karamsar olmayan Uslu, zamana ihtiyaçları olduğunu vurguladı.

İşte Uslu’nun, yaptığı çarpıcı değerlendirmeler:

ÇOK ŞANSSIZ MAÇLAR OYNADIK

KÖTÜ günler olabilir, ancak bu takım mutlaka düzelecek. Taraftarlar da sahip çıkacak tabii. Takımda bir moral çöküşü var. Çünkü sezon başından bu yana biz çok şanssız maçlar oynadık. Kalemize 7 şut geldi 5’i gol oldu.

Buna karşın bizim sezon başından beri 6-7 topumuz direkten döndü. Top bir türlü ağlara gitmedi. Bunlar gol olsa, şimdi bu konuşmalar yapılıyor olur muydu? 

Bu durum sadece şanssızlıkla açıklanabilir. Fenerbahçe, şampiyonluğun en büyük adayıdır.

ZORYA, TAŞ GiBi BiR TAKIM

Uslu, Zorya’nın küçümsenmesine de tepki gösterip şunları söyledi: 2-3 puanlık kayıp oldu diye hemen Aziz Yıldırım, yönetime tepki gösteriliyor. F.Bahçe düşmanları yine hortladı. Bakın bizim karşılaştığımız Zorya takımı Ukrayna Ligi’nin üçüncüsü. Sen Shakhtar Donetsk’i kaç kere yendin? Dinamo Kiev’i kaç kere yendin? Zorya dediğin takım, Ukrayna Ligi’nde zirveye oynayan taş gibi bir takım. ◊ Bizim takımımızda da formsuz olan oyuncular var, ancak bunların hepsi zamanla düzelecektir... 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x