ERDOĞAN’DAN SERT TEPKİ: TALİMAT VERDİM...

ERDOĞAN'DAN SERT TEPKİ: TALİMAT VERDİM...

ERDOĞAN'DAN SERT TEPKİ: TALİMAT VERDİM...

13 Ekim 2017 - 12:39

 

AK Partili meclis üyeleri ile tartışan ve Meclis Grup Başkanvekili'nin mikrofonunu kapatan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a sert tepki gösteren Erdoğan, "Talimat verdim bu belediye başkanını 18 Mart'ta Çanakkale törenlerinde konuşturmayacak"dedi.
İl Başkanları İstişare Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a  sert sözler söyledi. Gökhan'ın 18 Mart törenlerinde konuşturulmaması için talimat verdiğini söyleyen Erdoğan, "Bakın şimdi Çanakkale'nin Belediye Başkanı ciddi bir terbiyesizlik yaptı. Hani bunların kadınlara saygısı vardı? Seçilmiş bir meclis üyesini 'sesini kes, çık konuşma...' Sen bunu nasıl dersin? Sen bunu mu yaptın? 18 Mart geliyor. Ben şimdiden talimatı verdim. Bu belediye başkanını 18 Mart'ta Çanakkale törenlerinde konuşturmayacaksınız. Oradaki düzenlemeyi hükümet yapıyor.  Havalimanına gelip karşılama bizi. Önce demokrasi terbiyesini bilmen lazım! Kalkıp da orada bir hanımefendiye sen bu şekilde saygısızlık yaparsan, onu salondan kovarsan, kusura bakma biz de sizi kovulması gereken yerden kovarız" dedi
Çanakkale Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısında, İsmetpaşa Mahallesi delege seçimlerinde geçersiz ve imzasız oy kullanılması görüntüleri Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan ile Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Av. Tülay Ömercioğlu'nu karşı karşıya getirdi. Ömercioğlu mecliste bu konuyu gündeme gitirince Başkan Gökhan sinirlendi. Ömercioğlu'nun mikrofonunu kapattı. Tartışmı büyüdü başkan ile tartışan AK Partili Belediye Meclis üyeleri, salonu terk etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x