ERDOĞAN’IN NERDE OLDUĞU BELLİ OLDU..

ERDOĞAN'IN NERDE OLDUĞU BELLİ OLDU..

20 Temmuz 2016 - 13:45 - Güncelleme: 20 Temmuz 2016 - 13:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'dan hareket eden uçağına binmemesinin ardından nerede olduğu merak konusuydu. Erdoğan'ın farklı bir yoldan Ankara'ya giderek Başbakan Yıldırım'la görüştüğü ortaya çıktı.  Nerede Olduğu Merak Edilen Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın toplanacak olan Bakanlar Kurulu'na başkanlık etmek üzere akşam saatlerinde İstanbul'dan Ankara'ya uçacağı bildirilmişti. Ancak Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi önünde bekleyen Cumhurbaşkanlığı'na ait TC 'ANA' uçağının altına saat 18.30 sıralarında Cumhurbaşkanlığı konvoyunun gelmesine rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan uçağa binerken görülemedi.

GAZETECİLERE İZİNİ KAYBETTİRDİ

Ana uçağı bir kaç defa kapı açıp kapattı. Bir süre burada bekleyen uçak Atatürk Havalimanı'ndan saat 20.00'da Ankara'ya hareket etti. Uçağın saat 20.50'de de Esenboğa Havalimanı'na iniş yaptığı öğrenildi.

ERDOĞAN DARBE GİRİŞİMİNİN ARDINDAN İLK KEZ KÜLLİYE'DE

Ankara'ya başka bir yoldan gittiği anlaşılan Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana ilk kez Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüntülendi. Erdoğan burada Gürcistan Başbakanı'nı kabul etti.

BAŞBAKAN YILDIRIM VE GÜRCİSTAN BAŞBAKANI'YLA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı ve Başbakan Binali Yıldırım'la Beştepe'de görüşme gerçekleştirdi. 4 günden bu yana İstanbul'da bulunan Erdoğan, akşam saatlerinde gazetecilere izini kaybettirdi ve Ankara'ya gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın Beştepe'de Milli Güvenlik Kurulu ve Bakanlar Kurulu toplanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x