INSTAGRAM BAĞIMLISIYSAN! TIKLA

INSTAGRAM BAĞIMLISIYSAN! TIKLA

INSTAGRAM BAĞIMLISIYSAN! TIKLA

25 Nisan 2017 - 10:32

INSTAGRAM BAĞIMLISIYSANIZ TELEFONUNUZDA BU APLİKASYONLAR OLMALI

 

Instagram’ı hakkını tam vererek kullanmak ister misiniz?

 

Kabul etmesek de hepimiz Instagram bağımlısıyız değil mi? Mükemmel fotoğraf kareleriyle dünyayı ve sevdiğimiz her şeyi bize getiren telefonumuzdaki bu dijital dünyayı daha verimli kullanıp profilimize de bir şeyler katmak ister miyiz? Tabii ki evet!

Bayılarak takip edip -ve elbette her gönderilerine birer kalp kondurduğumuz-  Instagram fenomenlerinin kullandığı aplikasyonları araştırdık ve işimize çok yarayan şeyler bulduk. Eğer siz de Instagram sevenlerdenseniz bu detayları kullanarak yeni paylaşımlar yapma vaktidir.

LIKEtoKNOW.it

https://www.liketoknow.it/

Instagram akışımız bir sürü göz alıcı stillerle dolu değil mi? Ve siz de çok sevdiklerinizin ekran görüntüsünü alıp, kendi dolabınıza eklemek istiyorsanız bilin ki oldukça kalabalık bir gruba dahilsiniz.

Peki telefonunuzda gördüğünüz bu stillerdeki parçalar, alışveriş yapma imkanıyla telefonunuzdaki aplikasyona gelse fena olmaz mıydı? İstediğiniz buysa Liketoknow.it bunu sizin için yapıyor. Liketoknow.it’in Instagram’daki paylaşımlarını beğendiğinizde ya da ekran görüntüsü aldığınızda aplikasyon üzerinden fotoğraftaki kıyafetleri alabilmenizi sağlıyor. Yüklemeye kesinlikle değer!

FaceTune

https://www.facetuneapp.com/

Instagram selfie’lerinde başkalarının nasıl bu kadar pürüzsüz bir cilde sahip olduğunu ya da makyajsız da nasıl böyle kusursuz göründüklerini merak ediyorsanız gizli silahları FaceTune olabilir. Telefonda basitçe Photoshop yapmayı sağlayan FaceTune, cildinizi bebeksi bir hale getirebilir ya da makyajınızı daha dikkat çekici yapabilir.

VSCO Cam

https://vsco.co/store/app

Instagram’ı sık kullananlara ‘En çok kullandığınız fotoğraf aplikasyonu nedir?’ diye sorsak cevaplar arasında VSCO Cam kesinlikle en üst sıralarda olur.

Fotoğraf karelerinize filtreler uygulayarak renkleriyle oynamanızı; dolayısıyla da etkisini yükseltmeye yarayan uygulamanın handikapı kesinlikle sizi hangi filtreyi uygulayacağınız konusunda kararsız bırakması.

UNUM

http://unum.la/

Mükemmelliyetçi biriyseniz UNUM bu özelliğinizi Instagram’a da taşımanızı sağlayacak. Aynen Instagram’da olduğu gibi fotoğrafı ızgaralar üzerinde doğruca yerleştirmenizi, renkleriyle oynamanızı sağlayan UNUM, tüm postlarınızın birbiriyle uyumlu olmasını, profilinizin kusursuz görünmesini size veriyor.

When To Post

https://itunes.apple.com/us/app/whentopost-best-time-to-post-photos-for-instagram/id1054355818?mt=8

Instagram’da doğru zamanda paylaşım yapmak size daha fazla ‘like’ getirir. When To Post da bunun için tasarlanmış bir aplikasyon.

Çarşamba öğleden sonra yerine Cuma iş çıkışı saatinde fotoğraf paylaşmak size ‘like’ları artırmak açısından daha cazip geliyorsa When To Post’u indirin ve ne zaman, daha çok kişiye ulaşacağınızı o size söylesin.

Later

https://later.com/

Instagram’ınıza bir fotoğraf daha eklemek istiyorsunuz ama bunu tam da sabah saat 05.00’te mi yapmak istiyorsunuz? Bunun için sabah erkenden kalkmanıza gerek yok. Later’ı telefonunuza indirin ve zamanı ayarlayın; o sizin için istediğiniz zamanda paylaşımınızı yapacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x