Cesur ve Güzel son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

Cesur ve Güzel son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

Cesur ve Güzel son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

23 Şubat 2017 - 14:54

Tuba Büyüküstün'ün Sühan, Kıvanç Tatlıtuğ'un Cesur ve Tamer Levent'in Tahsin Korludağ rolüyle yer aldığı Cesur ve Güzel, 15. yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde intikam rüzgarları esecek. İşte Cesur ve Güzel 15. yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

CESUR VE GÜZEL 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ
Tahsin Korludağ’ın göz altına alınması bir kasırga etkisi yaratırken Cesur’la Sühan’ın arasındaki korları da tekrar alevlendirir. Demir parmaklıkların arkasına giren Tahsin büyük bir öfkeyle Cesur’la ödeşeceğini haykırırken bu ateşi canlı tutmaya kararlıdır.

Özgür kalan Rıza sonunda kendisinden çalınan yılların hesabını sormak için beklediği şans eline geçer. Eski dostları sayesinde dışarıdaki hayata alışırken Cesur’a yaklaşmayı kafasına koyar.

Çiftlikte yaşanan bir talihsizlik sonucu, olaylar Cahide’nin kontrolünden çıkar. Bu durum başta Hülya dahil herkesin panik olmasına neden olur. Cahide artık yolun sonuna geldiğinden neredeyse emindir.

Cesur çok önemli bir kararın arifesinde, Sühan’dan büyük bir iyilik ister. Bu ona olan sonsuz güveninin de kanıtıdır.

Sühan yeni bir kavşakla karşı karşıyadır ve seçeceği yol Cesur’un da geleceğini belirleyecektir.
GEÇEN HAFTA NELER YAŞANMIŞTI?

Cesur, Sühan’a yaptığı sürprizle aşklarını mühürler. Onları uzun bir aradan sonra bir araya getiren bu romantik akşam, meydana gelen beklenmedik kaza nedeniyle yarıda kalır.

Bu haber Korludağ çiftliğinde de büyük sarsıntı yaratırken, gelen yeni savcının Tahsin Korludağ’ın önünde kolay kolay diz çökmeyeceği anlaşılır.

Savcının eski dosyalara olan ilgisi Cahide’nin de panik olmasına neden olur. Kendisini şüphelerin uzağına çekmeye çalışırken farkında olmadan Cesur’la ilgili çok büyük bir kozu eline geçirir.

Sühan, Cesur’a gelen mektupta ne yazdığını öğrenmenin peşindeyken babasına karşı duyduğu şüpheler giderek güçlenir.

Rıfat’ın ona bıraktığı ipuçlarını takip eden Cesur, savcı engelini aşmaya çalışırken Tahsin Korludağ’ın ona karşı bir oyun daha kurar.

Yaşanan kazanın etkileri giderek büyürken Cesur bir kez daha zor bir kararla yüz yüze kalır fakat bu sefer Tahsin Korludağ’ın hayatının iplerini elinde tutmaktadır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x