DESTİCİ: İSRAİL İKİNCİ BİR DEVLET KURMAK İSTİYOR

DESTİCİ: İSRAİL İKİNCİ BİR DEVLET KURMAK İSTİYOR

DESTİCİ: İSRAİL İKİNCİ BİR DEVLET KURMAK İSTİYOR

21 Eylül 2017 - 17:50

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) yapacağı referanduma ilişkin İsrail'in desteklediğini ve ikinci bir devlet kurmaya çalıştığını söyledi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Hamas'ın Türkiye Temsilcisi aynı zamanda Kudüs ve Tarihimiz Derneği Başkanı Cihat Yağmur ve heyetini makamında kabul etti. Görüşmede, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) yapacağı referanduma ilişkin açıklama yapan Destici, referandumu sadece İsrail'in desteklediğini ve ikinci bir devlet kurmaya çalıştığını söyledi.

  REFERANDUMU AÇIKTAN DESTEKLEYEN TEK ÜLKE İSRAİL

 Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin yapacağı referandumu sert bir dille eleştiren Destici, Şu anda Mesut Barzani'nin tertipleyip düzenlediği bir korsan bağımsızlık referandumu var. Bunu da şu anda açıktan destekleyen tek ülke Siyonist İsrail. Irak'ta ikinci bir İsrail Devleti kurulmaya çalışılıyor. İsrail Devleti İslam dünyasının kalbine saplanan hançerdi. Şimdi ikinci bir hançer olmaya çalışıyor dedi.

 MÜSLÜMANLARIN ÖDEDEĞİ BEDEL ARTIK YETER

  Suriyenin kuzeyinde Amerikan destekli bir alan açıldığını dile getiren Destici, Suriye'nin kuzeyinde PKK, PYD YPGye Amerika güdümlü bir alan açıldı. Orayı da devletleşme sürecine götürecekler. Üçüncü bir hançeri de orada vurma gayreti içerisindeler. Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin aldığı kararlar ortada. Türkiye'nin tavrı ortada. İranın tavrı ortada. ABD Barzaniyi destekleyemiyor yani referandumu ertele diyor. Bütün bunlara rağmen Barzani neye güvenerek illa bu korsan referandumu yapacağım diyor? güvendiği yer Siyonist İsrail ve dünyadaki Siyonistler ve Yahudi lobileri. Hepimizin buna karşı ortak bir mücadele verip asla burada, İslam Coğrafyasında ikinci bir İsrail devletinin kurulmasına müsaade etmememiz gerekir. Çünkü bu hançer hepimize saklanacaktır. Müslümanların ödediği bedel yeter. Filistinde, Gazze'de, Irakta, Doğu Türkistanda, Myanmar'da, Afrikada ödüyoruz. Müslümanların ödediği bedel yeter artık açıklamalarında bulundu.

DÜNYANIN NERESİNDE BİR MAZLUM VARSA BİZ HEP ORADAYIZ

 Büyük Birlik Partisi olarak dünyanın neresinde bir mazlum varsa hep onun yanında olduklarını bundan sonra da olmaya devam edeceklerini bildiren Destici, " Allah (cc) nasip etti Gazze'ye giden ilk Parti Genel Başkanı olmak bize nasip oldu. Tabii Bütün bunlar Siyonist İsrail'i de tedirgin etmiş vaziyette. Burada da Kudüse saldırı yapılması, Kudüs'teki Müslümanların oraya girişinin engellenmeye çalışılması ve tabii İsrail'in temel hedefinin şu olduğunu biliyoruz. Mescidi Aksa'yı yıkmak olduğunu, Mescidi Aksa'yı ortadan kaldırmak ve kendi inançlarının gereğini yapmak olduğunu biliyoruz. Kudüs, Mescidi Aksa bizim için Mekke-i Mükerreme'de Medine-i Münevvere den sonra üçüncü kutsal şehirdir. İlk kıbleğahımızdır. Onun için bizim için çok değerli çok büyüktür diye konuştu.

CİHAT YAĞMUR: MUSTAFA DESTİCİNİN BÜYÜK KATKISI VAR

Hamas Türkiye Temsilcisi aynı zaman da Kudüs ve Tarihimiz Derneği Başkanı Cihat Yağmur ise Kudüs ve Mescidi Aksa konusunda büyük birlik partisi ve onun Genel Başkanı Mustafa Desticinin büyük katkısı olduğunu söyledi. Yağmur, "Bugüne kadar Kudüs, Filistin ve Gazze davasına verdikleri destekten dolayı Büyük Birlik Partisine ve Alperen Ocaklarına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x