Trabzonspor-Beşiktaş maçı tehlikede

Trabzonspor-Beşiktaş maçı tehlikede

Bu akşam 20.00’de başlayacak Trabzonspor - Beşiktaş maçının oynayıp oynanmayacağı kar yağışı nedeniyle belirsizliğini koruyor

24 Ocak 2016 - 17:07

 

Trabzon’da dün akşam saatlerinden beri etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Şehri tamamen beyaza bürüyen kar yağışının etkili şekilde devam etmesi nedeniyle bu akşam saat 20.00’de başlayacak Trabzonspor - Beşiktaş maçının oynayıp oynanmayacağı da belirsizliğini koruyor.
 
Meteoroloji tahminlerine göre beklenen kar yağışı dün akşam saatlerinde başladı. Gece boyunca etkisini devam ettiren kar yağışı nedeniyle Trabzonlular güne beyaz örtüyle uyandı. Şehir merkezinin sahil kesimlerinde yaklaşık 10 santimetreyi bulan kar kalınlığı yüksek kesimlerde ise daha da fazlaya ulaştı. Kar nedeniyle Trabzon Havalimanı'ndaki bütün uçaşların iptal edildiği öğrenildi.
 
Şehirdeki etkili kar yağışı bu akşam Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20.00’e başlayacak Trabzonspor - Beşiktaş maçının oynanıp oynanmayacağını da belirsiz hale getirdi. 
 
Belediye ekipleri Avni Aker’in çevresindeki cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmalarına başladı. Beyaza bürünen stadın zemininde temizlik çalışmalarına başlandığı bildirildi. Meteorolojinin tahminlerine göre de kar yağının gün boyu devam etmesi bekleniyor.
 
Öte yandan, Trabzonspor-Beşiktaş A2 takımlarının maçının da kötü hava koşulları nedeniyle ertelendiği öğrenildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x