Iphone X Güneş İle Şarj Olacak

Iphone X Güneş İle Şarj Olacak

18 Mayıs 2018 - 17:03

iPhone X’u güneşle şarj edebilen altın kaplamalı kılıf satışta

Apple’ın yeni nesil akıllı telefonu iPhone X, daha satışa çıkmadan Caviar firması tarafından hazırlanan çok özel “iPhone X Tesla” versiyonuyla gündeme gelmişti. İşte kendi kendine şarj olabilen model sonunda satışa sunuldu. Değerli taşlar ve materyaller ile süslediği telefonlar ile ün yapan Rusya merkezli Caviar, türünün tek örneği iPhone X Tesla‘yı satışa sundu.

Temel olarak bir kılıf olan ürün, maalesef iPhone X’dan ayrı olarak elde edilemiyor. Yani kişilere “Tesla” adı altında tek bir seçenek sunan firma, arkasına güneş panelleri eklediği kılıfla kendi kendini şarj edebilen bir model hazırlamış durumda. Bu güneş panelleriyle dışarıda olduğu süre boyunca şarj olabilen telefon, Tesla ile resmi bir bağlantıya sahip değil.

Sadece Nicola Tesla, Elon Musk (İlk model ona gidecek) ve Steve Jobs’dan ilham alınarak hazırlanan bu çok özel model, 24 karat altın kaplamalı detaylara sahip. Düşmelere karşı telefonu etkili şekilde koruyan kılıf, kamera çıkıntısında dahi altın kullanarak sınırları zorlamış gibi duruyor. Güneş enerjisi ile şarjın ne kadar sürdüğü hakkında halen bilgi verilmezken, paneller şok şık bir şekilde kılıfa entegre edilmiş görünüyor. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x