FİLİPİNLER’DE KORKUNÇ MANZARA!

FİLİPİNLER'DE KORKUNÇ MANZARA!

29 Ağustos 2016 - 08:57

Filipinler'de binlerce kişi çok zor durumda kaldıkları ve gidecek yerleri olmadığı için mezarlıklarda yaşıyor. Elektrik ve suyun olmadığı, doğal ihtiyaçların dahi giderebilecek sağlıklı ortam koşulların bulunmadığı 'mezar evlerde' yaşayan insanlar devletten hiç yardım görmedikleri için şikayet ediyor.

 

 

 


 

Mezar evlerde yaşayan insanlar aslında ölülerden değil, dirilirden korktuklarını ifade ediyor.

Mezar evlerde yaşayan insanlar aslında ölülerden değil, dirilirden korktuklarını ifade ediyor.


 

Maniladaki Kuzey Mezarlığı bir Katolik mezarlığı. Mezarlığın müdürü Mark Joseph Guardiano, sadece görev yaptığı mezarlıkta 11 bin 700 kişinin yaşadığını ifade etti. Guardiano, İki yıldır bu mezarlıkta görev yapıyorum. Burada yaklaşık bin 600 ailede toplam 11 bin 700 kişi yaşıyor. Devlet bu insanlara yardım edemiyor. Ayrıca gidecek başka yerleri de olmadığı için burada yaşıyorlar. dedi.

Manila'daki Kuzey Mezarlığı bir Katolik mezarlığı. Mezarlığın müdürü Mark Joseph Guardiano, sadece görev yaptığı mezarlıkta 11 bin 700 kişinin yaşadığını ifade etti. Guardiano, "İki yıldır bu mezarlıkta görev yapıyorum. Burada yaklaşık bin 600 ailede toplam 11 bin 700 kişi yaşıyor. Devlet bu insanlara yardım edemiyor. Ayrıca gidecek başka yerleri de olmadığı için burada yaşıyorlar." dedi.


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x