TIP MERKEZİ PARAYI FETÖ'YE Mİ AKTARDI ?


TIP MERKEZİ PARAYI FETÖ'YE Mİ AKTARDI ?

Haberin Doğru Adresi

Türkiye'nin En Çok Okunan Haber Sitesi

 

      İzlenen Haber takipçilerinin hatırlayacağı üzere, Özel Dramalı İlgi Tıp Merkezi’nin, Fetö tarafından nasıl mağdur edildiğini, devredilmesine kadar devam eden süreçte yaşananları kurumun hukuk müşaviri ve avukatı Ahmet Bülend Boyacı ile yaptığımız röportajda tüm çıplaklığı ile gözler önüne sermiştik.

      İlgi Tıp merkezi’nin neler yaşadığını kısaca hatırlayacak olursak, ‘kuruma her gün kasıtlı gönderilen müfettişler, havadan sebeplerle kesilen cezalar, kim olduğu belli olmayan, öğrenci oldukları iddia edilen şahıslara burs talebi, tehdit, şantaj, çalışmayan kişilere maaş vereceksin zorlaması, Atatürk resminin olduğu takvim basmayacaksınız vb. birçok korkutucu olay yaşamışlardı.

      Röportajı yaptığımız tarihten sonra neler yaşandı? İddialara göre, Özel İlgi Tıp Merkezi’ne değerinin çok altında bir rakam karşılığı Şifa Sağlık Grubu’na devredilmekten başka şans kalmamıştı.

      Şifa Sağlık Grubu, bünyesine aldığı Özel İlgi Tıp Merkezi’nin emsal değeri milyonları bulan 12 branş dallı ruhsatını, Aliağa’daki bir tıp merkezine 30.000 TL gibi komik bir rakama satmış.

Gerçek değer ile fatura değerinin arasındaki fark Fetö’ye mi aktarıldı?

Kamu zararına yol açan bu alış verişin hukuki boyutunda neler meydan gelecek? Fetö ihbarcıları tehdit mi ediyor?

Fetö mağdurları neler yapmalı, nasıl bir hukuki süreç işlemeli?

 İnsanlar adli makamlardan çekiniyor mu?

Tüm bu soruları ve daha fazlasını Avukat Ahmet Bülend Boyacı sizler için cevapladı.

 Video Haberimiz İçin;