ÖZEL GAZİ HASTANESİ'NE VATANDAŞTAN TEPKİ!


ÖZEL GAZİ HASTANESİ'NE VATANDAŞTAN TEPKİ!

Haber:Halime Erdoğan         Görsel Tasarım: Cansu Arık

 

     İzlenen Haber Gazetesi, Özel Gazi Hastanesi'nde yaşanan ve yaşatılan sağlık kaçakçılığını ortaya çıkarttı. Yapılan kaçakçılık resmi kurumlarca belgelendi. İnsan sağlığını maddi ranta çeviren, sağlıkla alenen alay eden skandal hastaneye İzmirlilerden çok sert tepkiler geldi.

     Bir sağlık kurumunda, baz istasyonun bulunmasının hangi ahlaki değer yargılarına göre olduğunu sorgulayan vatandaş, yetkilileri görevlerine yerine getirmeye davet etti. Hastaneye derhal müdahale edilerek, gerekli ceza-i işlemlerin bir an önce uygulanmasını vurgulayan İzmirliler, hastanenin kapatılması hususunda görüş birliğine vardı. 

     Kaçak ameliyathanenin bulunduğu bir hastanede insanlara neler yapılabileceğini, anne karnındaki bebekten tutun da bin bir çeşit hastalıkta mücadele eden yaşlılarımızı göz göre göre yüksek radyasyona maruz etmenin hangi vicdana sığdığını yetkililere soran kent sakinleri, bu tür olaylar ortaya çıktıkça, insanların hem devlete, hem tıbba olan güvenini yitirdiğini, dehşet ve korku içinde olduklarını dile getirdiler. 

     Bu skandalı ortaya çıkarttığı için İzlenen Haber Gazetesi'ne teşekkür ederek, olayın tüm insanlık adına takipçisi olmamızı, kaçakçılığın peşini bırakmamamızı isteyen İzmirlilere, buradan seslenmek istiyoruz.

     Yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde, üç adet kaçak baz istasyonu, Özel Gazi Hastanesi'nden çıkartıldı. Kaçak ameliyathane, kaçak muayenehane, kaçak kantin, yangın yönetmeliğine uymayan yapısı ve otoparkı olmaması nedeniyle, acil müdahale gerektiren olaylarda ciddi mağduriyete sebebiyet vermesi hususlarında da, gerekli çalışmaları yürüttüğümüzü ve insanlık adına sürecin takipçisi olacağımızı beyan ediyoruz. 

     İzleyen süreç ile ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Özel Gazi Hastanesi Varan I Haberi İçin Tıklayınız

Özel Gazi Hastanesi Varan II Haberi İçin Tıklayınız

Özel Gazi Hastanesi Varan III Haberi İçin Tıklayınız