GAZİ HASTANESİ’NİN KİRLİ İLİŞKİLERİ !

GAZİ HASTANESİ’NİN KİRLİ İLİŞKİLERİ !


GAZİ HASTANESİ’NİN KİRLİ İLİŞKİLERİ !

İzlenen Haber Gazetesi olarak tüm kişisel çıkarlara dayanan kirli ilişkileri, kamuoyunu zarara uğratan her türlü eylemi, insan haklarını hiçe sayan, vatandaşı enayi yerine koyan her yapıyı ortaya çıkarma ve daha da önemlisi tüm bu haksızlıkların, yolsuzlukların, kaçakçılıkların ve kirli ilişkilerin önlenmesi adına girdiğimiz haklı mücadelemizi, her türlü iftiraya, hakarete rağmen devam ettirmekteyiz.

Tüm okurlarımızın da bildiği üzere Özel Gazi Hastanesi'ndeki yolsuzlukları, insan onurunu hiçe sayan, maddi çıkarları için insan sağlığıyla oynayan mesnetsiz rantı belgeleri ile ortaya çıkarmış ve siz değerli takipçilerimize aktarmıştık.

Kapısı Kilitliydi!

İnsanlık adına verdiğimiz mücadele birçok kurum ve kişi tarafından engellenmeye çalışıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından hastaneye gönderilen müfettiş, 'kaçak ameliyathanelerin ve kaçak muayenehanelerin kapısı kilitliydi' gibi bir cümleyi resmi evraklara yazdı.

5 YAŞINDAKİ ÇOCUK BİLE GÜLER

Müfettişlik makamına getirilmiş, ülkemizin en yüce kurumlarından olan Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirilmiş, Türk Milleti'nin sağlığı emanet edilmiş, insanların sağlığı ile oynayan kurumlarla mücadele etmesi için devletinden maaş alan bir müfettişin, söz konusu özel hastanede kaçak ameliyathane olduğunu bile bile, elinde resmi kurumların 'kaçak ameliyathane ve kaçak muayenehane vardır' yazısına rağmen, 'kapıları kilitliydi' demesi ve o kapıyı açtırtmaması, üstüne üstlük bir de bunu resmi evrak olarak yazması ve bakanlığa sunması, ülkedeki kirli ilişkileri ve sağlığın ne denli değersiz olduğunu traji komik bir şekilde gözler önüne sermektedir.

Haber vererek, en yakınınızın evine misafirliğe gittiğinizde, karşı tarafın türlü hazırlık yaparak, evini temizlediği, ikramlıklar hazırladığı herkesin malumu iken kaçak ameliyathanelerin ve muayene odalarının kilitli olması da şaşırılacak bir durum değil tabi ki. Lakin müfettiş ünvanı ile bunu yapmak, bu milletin aklını küçümsemektedir.

Ve unutulmamalıdır ki, İzlenen Haber Gazetesi millete yapılan her türlü haksızlığın, küçümsemenin hesabını soracak, söz konusu müfettiş ile ilgili de gerekli yasal işlemleri başlatacaktır.

Not: Aldığımız ihbar ve duyumlara göre, denetlemeyi yapan söz konusu müfettiş, 15 Temmuz hain darbe girişimi öncesi denetimlerden sorumlu daire başkan yardımcısıymış. Darbe girişimi sonrası ise görevden alınmış!

VATANDAŞI APTAL MI SANDINIZ ?

Hatırlayacağınız üzere Gazi Hastanesi'nin çatısında bulunan beş adet baz istasyonunu haber yapmış ardından da gerekli yazışmaları yaparak, her türlü engelleme ve kollamaya rağmen mücadelemizden yılmayarak, uzun uğraşlar sonrasında baz istasyonlarını indirtebilmiştik.

Biz, kanser hastası vatandaşlarımızın, hamile kadınlarımızın, bebeklerimizin yüksek oranda radyasyona maruz kalmamasına, insanlarımızın sağlığı adına başlattığımız girişimlerin sonuç vermesine sevinirken gazetemize yapılan bir ihbar bizi hayrete düşürdü. Alsancak Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Gülay Pekcan'ın 'gelin yerinde görün, sizden başka hiçbir gazete bunları haber yapmaya cesaret edemiyor, mahalle sakinleri mağdur ve sizinle görüşmek istiyorlar' çağrısı üzerine ekip olarak, mahalleliyi dinlemek ve ihbarın gerçek olup olmadığını anlayarak, kamuoyunu aydınlatmak için yola çıktık.

SAÇ EKİM MERKEZİ DE KAÇAK ÇIKTI !

Kaçak baz istasyonlarının çatısına konulduğu saç ekim merkezi de kaçak çıktı. Bununla ilgili çalışmalarımız da başlayacaktır.

MAHALLE SAKİNLERİ İSYANDA

Gazi Hastanesi'ne gelmeden önce bizi beklemekte olan mahalle sakinlerini dinledik. İddialar kaldırılan baz istasyonlarının, hastanenin çatısının farklı bir bölümüne tekrar konulduğu yönündeydi. Hastanenin yakınlarında ikamet eden, yeni doğum yapmış kadınların, çocukların, yaşlıların olduğunu ifade eden mahalleli, tedirgin olduklarını ve bu haksızlığın giderilmesi gerektiğini, bu konuda da yardımcı olmamızı dile getirdiler ve 'bu hastane bizi aptal yerine koyuyor' diye isyan ettiler

Mahalle sakinlerinden iki kadın ve Muhtar Gülay Pekcan ile baz istasyonları hakkındaki iddianın gerçekçiliğini görmek için hastanenin bulunduğu sokağa girdik.

 

 

İDDİALAR DOĞRU ÇIKTI

Baz istasyonları hastanenin Gazi Saç Ekim Binası'na alınmıştı. Mahallelinin iddiaları doğru çıktı. Baz istasyonları hakkında gerekli işlemleri başlatacağımızı, mahallelinin sesini yetkililere ve tüm Türkiye'ye duyuracağımızı söyleyerek, hastanenin önünden ayrılmak üzereyken, hastane sahipleri Selim Amato ve Salih Mertan yanımıza gelerek, gazetemize sözlü ve fiziksel saldırıda bulundular. Bu saldırılar, olaya tanık olan mahalle sakinlerinin karakola vermiş olduğu ifadelerde de mevcut.

MAHALLELİYİ TEHDİT ETMİŞLER

Hastane sahipleri, baz istasyonlarını mahallemizde istemiyoruz diyen kadınları tehdit etmiş ve sizin çatınızı başınıza yıkacağız ifadelerini kullanmış. Kadının evine giderek, ziline basan, kendisini içeri almasını isteyen Özel Gazi Hastanesi sahibi Selim Amato ve Salih Mertan, yaşlı kadının korku dolu anlar yaşamasına sebep olmuş.

Şehir eşkiyalığına soyunan hastane sahipleri, yaşlı kadınları tehdit edip korkutarak, yaptığı yolsuzlukları ört bas etmeye çalışmış, içinde olduğu kirli ilişkileri 'ben senin bizi şikayet ettiğin yerleri paramla satın alırım, sen kim oluyorsun' cümleleri ile ifşa etmiştir.

EY YETKİLİLER ÜÇ MAYMUNU OYNAMAKTAN VAZGEÇİN ARTIK !

Magandalık yapan, yaşlı kadınları tehdit eden, ev basan, gazetecilere saldıran, yasa dışı ameliyathane ve muayenehane bulunduran, sağlık yönetmeliğine uymayan, maddi rant için insan sağlığını hiçe sayan bu hastaneyi ve onun sahiplerini kollamaktan vazgeçin artık. Görmedim, duymadım, bilmiyorum diyen üç maymun olmaktan çıkın, insan olduğunuzun farkına varın, devletin ve milletin size vermiş olduğu, karşılığında maaş aldığınız ve çocuğunuzun rızkını karşıladığınız, görev ve yetkilerinizi hatırlayın. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan olmayın.

KAÇAK KANTİN YIKILMIŞ

Gazetemiz rant karşılığı, insanların mağdur olmasına sebebiyet veren, otopark olması gereken alana kantin yaptırarak, oradan da gelir elde etmeye çalışan yapıyı nihayet sonlandırdı. Kaçak kantin, gazetemizin uğraşları neticesinde yıkıldı. Acil servise gelmek zorunda kalan vatandaşlarımız artık arabasına yer aramak zorunda kalmayacak diye ümit ediyoruz.

 

 

 

SÖZDE BÜYÜK MEDYALARIN YİNE SÖZDE BÜYÜK İZMİR TEMSİLCİLERİ !

Gazeteciliğin anlamını kavrayamamış, milletin güvenini boşa çıkartmış, aldığınız reklam ve ilanlar karşılığında yalan haber yapmış bulunmaktasınız. Sizi kendi borozonu olarak öttürmek için Özel Gazi Hastanesi kaç para ödedi, vatandaş merak ediyor. Yayınladığınız asılsız haberin olduğu sayıya, Özel Gazi Hastanesi'nin reklamını da alarak, komik duruma düşüyor ve bu milleti salak yerine koyuyorsunuz.

Fakat unutmayın ki bu halkı salak yerine koyan herkes bedelini ödemiştir. Tarih bunun örnekleri ile doludur.

Bizi arayarak olayın detaylarını aldığınız fakat açıklamalarımızdan tek bir cümleye bir yer vermeden yayınladığınız haberler, satılmış medya ünvanının ispatıdır.

ÖRNEKLERİ CAN YAKIYOR

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen, yangın merdiveni yüzünden yurtta çıkan yangında can vererek, canımızı yakan yurt yangını söylemlerimizin ne denli haklı olduğunu gözler önüne serdi lakin siz hala ders almadınız. Yangın yönetmeliğine tamamen aykırı yapıda olan Özel Gazi Hastanesi'nde gerçekleşebilecek bir yangında meydana gelecek can kayıplarının bir sorumlusu da sizsiniz artık.

BİZ PES ETMEYECEĞİZ

Olayın birinci dereceden takipçisi olacak ve gelişmeleri yazı dizisi olarak aktarmaya devam edeceğiz. Tüm saldırı, engelleme ve entirikalarınıza rağmen halkın sesi olmaktan vazgeçmeyeceğiz ve pes etmeyeceğiz.

İŞTE BİZE İFTİRA ATANLARIN BELGELERLE GERÇEK YÜZÜ

 

 

 

 

 

 

 

Gazi Hastanesi'nde Sağlık Kaçakçılığı Varan 1 için tıklayınız

Gazi Hastanesi'nde Sağlık Kaçakçılığı Varan 2 için tıklayınız

Gazi Hastanesi'nde Sağlık Kaçakçılığı Varan 3 için tıklayınız

Gazi Hastanesi'nde Sağlık Kaçakçılığa Varan 4 için tıklayınız