BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?

BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?

BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?

01 Eylül 2017 - 09:08

Bayramda hava nasıl olacak? (Meteoroloji hava durumu)
Bayramda hava nasıl olacak? Kurban Bayramı bu sabah kılınan sabah namazı ile başladı. Peki bayram süresince hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak sorusunun yanıtını verdi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre: Serin ve yağışlı sistemin Cuma günü kuzeydoğuya doğru hareket ederek  etkisini kaybetmesi ve hava sıcaklıklarının tekrar artması bekleniyor. Doğu  Karadeniz'in aralıklı sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği  tahmin ediliyor.

Bayramın 2'inci, 3'üncü ve 4'üncü günlerinde yurt genelinde yağış  beklenmiyor. Kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve  açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERİMİZDE BUGÜNKÜ hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz Kıyıları, Adana, Osmaniye, Ordu, Artvin, Kars, Ardahan, Mersin’in doğu kıyıları ile Hatay’ın batı ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz'in kıyı kesimleri ile Güneydoğu bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

EDİRNE °C, 30°C
Az bulutlu ve açık

İSTANBUL °C, 28°C
Az bulutlu ve açık

İZMİR °C, 30°C
Az bulutlu ve açık

ADANA °C, 34°C
Parçalı bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 34°C
Az bulutlu ve açık

ANKARA °C, 27°C
Az bulutlu ve açık

ZONGULDAK °C, 24°C
Az bulutlu ve açık

SAMSUN °C, 24°C
Parçalı bulutlu

ERZURUM °C, 29°C
Az bulutlu, öğle saatlerinden sonra parçalı bulutlu

DİYARBAKIR °C, 38°C
Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra parçalı bulutlu

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x