Deprem Sonrası Skandal Tweetle İlgili Acıbadem’den Flaş...

Deprem Sonrası Skandal Tweetle İlgili Acıbadem'den Flaş Açıklama!

Kurumun resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, Acıbadem Sağlık Gurubu'nda müdür olarak görev yapan Ilgar'la ilgili olarak ön soruşturma yapıldığı ve bunun sonucunda çalışan ile kurumun ilişiğinin kesildiği belirtildi.

14 Kasım 2017 - 17:10 - Güncelleme: 14 Kasım 2017 - 17:28

Hastane, paylaşılan mesajdaki nefret söyleminin herkesi üzdüğünü belirtirken "İnsan sağlığı odaklı hizmet sunan, Hipokrat yemini etmiş binlerce uzmanın çalıştığı, temel insan haklarını benimsemiş bir kurum olarak Acıbadem; din, dil, ırk gibi her türlü ayrımcılığın karşısındadır ve karşısında olacaktır" ifadelerine yer verdi.

İşte o açıklama...


NE OLMUŞTU?

Acıbadem hastanesinde birim müdürü olan Öznur Ilgar'ın Twitter hesabından, Halepçe depremine ilişkin ırkçı bir paylaşım yapılmıştı. Ilgar, hacklendiğini, paylaşımı kendisinin yapmadığını belirterek, savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Ancak hacklendiği öne sürülen hesabın korumaya alınması dikkat çekerken, hastane yönetimi de savcılık soruşturması tamamlanana dek personelini açığa almıştı.

İşte o skandal tweet...

Kurum, konu hakkında ilk yaptığı açıklamada Ilgar'ın hesabının hacklendiğini söylediğini aktarmış, inceleme tamamlanana kadar çalışanın açığa alındığını belirtmişti. Kurumun ilk yaptığı açıklama sosyal medyada da tepki görmüştü.

Hastane yönetiminden şu açıklama yapılmıştı:

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x