KADER’DEN PEKDAŞ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

KADER'DEN PEKDAŞ'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

09 Kasım 2016 - 09:21

KADER’den Pekdaş’a teşekkür ziyareti

Kadın Adayları Destekleme Derneği (KADER) İzmir Şubesi’nin yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri ilk ziyaretlerini Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a yaptı. Konak Belediyesi’nin Basmane’deki hizmet binasında gerçekleşen buluşmaya KADER İzmir Şube’nin eski Başkanı Sema Övgün, koltuğunu devrettiği yeni başkan Tülin Eraslan birlikte katıldı.

ESKİ VE YENİ BAŞKANLAR BİRARADA

Sohbet havasında geçen ziyarette yeni yönetimi tanıtan Sema Övgün, görev aldığı süre boyunca desteğini esirgemeyen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a teşekkür ederek, “Toplumumuza ve kadınlara verdiğiniz destekler ve göstermiş olduğunuz başarılı çalışmalar için İzmir kadın kuruluşları olarak size çok minnettarız” dedi. Derneğin yeni başkanı Tülin Eraslan da seçilmiş bir kadın belediye başkanı olan Pekdaş’ın başarılı çalışmalarının siyaset arenasındaki diğer kadınlara umut verdiğini söyledi. Görevi iki yıl yürütecek olan Eraslan, Başkan Pekdaş’dan geçmişte olduğu gibi bundan sonra da kendilerinden desteklerini esirgememesini isteyerek, “Kadın bakış açısıyla bize yol gösteriyorsunuz. Hakkınızda duyduğum övgü dolu gözler, bugün sizi tanıyarak gerçeğe dönüştü. Her zaman yanımızda olduğunuz ve olacağınız için çok teşekkür ederim” diye konuştu.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIM”

KADER üyesi kadınların yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da, kadınların özgürlüğü ve kadın kimlikleriyle hayatın her alanında var olmasının Türkiye için çok önemli olduğunu belirtti. Demokrasinin güçlenmesi için sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman omuz omuza çalışmak gerektiğini vurgulayan Başkan Pekdaş, “Demokrasi için, çocuklarımız için kadınların özgür olması önemli. Her zaman sizinleyim, her zaman yanınızdayım” ifadelerini kullandı. Ziyaret sonunda KADER İzmir Şube yönetimi Başkan Pekdaş’a bir teşekkür plaketi sundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x