ŞİDDET MAĞDURU 5 YAŞINDAKİ ÇOCUK DEVLET KORUMASINDA!

ŞİDDET MAĞDURU 5 YAŞINDAKİ ÇOCUK DEVLET KORUMASINDA!

ŞİDDET MAĞDURU 5 YAŞINDAKİ ÇOCUK DEVLET KORUMASINDA!

25 Eylül 2017 - 19:30


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan  Kaya, İstanbul'un Fatih ilçesinde ailesinin şiddetine maruz kalan 5 yaşındaki  çocuğun tüm ihtiyaçlarının Bakanlık tarafından karşılanacağını, yaşadığı  travmadan kurtulabilmesi için her türlü desteğin verileceğini bildirdi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler  Müşavirliğinden yapılan açıklamada, İstanbul'un Fatih ilçesinde ailesinden şiddet  gören kız çocuğunun koruma altına alındığı hatırlatıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bakan Kaya, "çok üzüntü verici,  insanı dehşete düşüren" diye nitelediği olayın öğrenilmesinden hemen sonra  Bakanlık yetkililerinin harekete geçtiğini ifade etti.

"İlk olarak hastanede gerekli sağlık tetkikleri yapılan yavrumuz, daha  sonra Bakanlığımızın ilgili kuruluşları tarafından koruma altına alındı. Şiddete  maruz kalan minik yavrumuzun bütün ihtiyaçları Bakanlığımız tarafından  karşılanacak ve yaşadığı travmadan kurtulabilmesi için her türlü destek  sağlanacaktır." değerlendirmesini yapan Kaya, bu vicdansızlığa sebebiyet  verenlerin hukuk önünde en ağır cezaları almaları için olayın sonuna kadar  takipçisi olacaklarını vurguladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x