BU DURUM HANGİ DELİKANLILIĞA SIĞIYOR?

BU DURUM HANGİ DELİKANLILIĞA SIĞIYOR?

BU DURUM HANGİ DELİKANLILIĞA SIĞIYOR?

07 Kasım 2017 - 09:02 - Güncelleme: 07 Kasım 2017 - 09:17

Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'i aldattığı iddiasıyla, kamuoyunda birçok yorum yapılmış, Seren Serengil de bunu sıkça dile getirmiş ve eleştirilerde bulunmuştu. Bu durumu fırsat olarak mı gördü Sacit Aslan bilinmez!
Televizyon ekranlarında program yapan Seren Serengil'e fütursuzca saldırmaya başlamasının nedenleri neydi bilinmez!
Sacit Aslan, neden ve niçin böyle bir yola girdi? Sebepleri neydi?
Bunu İzlenen Haber Gazetesi olarak başka bir yazıda ele alıp, yazmayı düşünüyoruz.


Sacit Aslan zaman zaman medyatik hanımlara saldırarak gündem yaratıyor. Böylece gündemde kalıyor, aklınca... Bu defa da Seren Serengil'i hedef aldı. İyi de bu kadının zaten ünlü bir ailesi vardı, hepimizin bildiği üzere. Şimdi ise Seren Serengil'in binlerce hayranı ve takipçisi var. O ya da bu şekilde yıllardır medyanın içinde. Sizlerin tabiriyle camianın insanı. Güzel de bir magazin programı yapıyor.
Kadınların yollarına taş koymak yerine yollarını açın yahu. Sayın Sacit Aslan, bence o da artık sizin tanıdığınız pembe donlu kız değil. O da çok yol katetti. Onun da çok sancıları olmuştur, bu zamana kadar. Unutmak istediği ya da yaşamayı dilemediği.
Biz kadına şiddet derken, sadece fiziksel şiddeti kastetmiyoruz. Bir kadını sadece döverek canını yakamazsınız. Sözlü şiddet de en az dövmekle eşdeğerdir. Çünkü ruhuna darbe indiriyorsunuz. İşin en kötü tarafı da bu darbe, daha uzun sürede onarılıyor. Bazen bazı yaralar ise hiç onarılamıyor. Bir adamın kamera karşına geçip, hakaret dolu sözler sarf etmesi... Bu durum hangi akla ve vicdana , hangi delikanlılığa sığıyor? Yok vagonda şu oldu bu oldu.  Ahlak bekçisi gibi!  Tutun ki bu söylenilenlerin hepsi doğru. Sana ne ya da bize ne? Bunu çıkıp çıkıp, bangır bangır bağırmanın manası ne?

Derdin varsa ararsın ya da yüz yüze konuşur, istediğini söylersin. Annesine, babasına ve şahsına bu üslupla hakaret edilmesi, asıl saçmalığın daniskası! Haaa bir de sadece kadınlar mı yiyorlar bu haltları? Yanındaki sözüm ona beyefendiler, sütten çıkma ak kaşık mı? 
Ne yazık ki ülke olarak dedikoduya çok meraklıyız... O ne yapmış, bu ne yapmış... Kimse dönüp kendine bakmaz! Baksa da kusur bulmaz. Ne kadar yakışıksız sözler... Kadınları sizin gibi adamlar beş para etmez hale getirmeye  çalışıyorlar! Ancak şunu hiç unutmayın! Kadın doğuruyor, kadın büyütüyor... 
Sevgili Sacit Aslan siz Seren Serengil'in şahsıyla kalmayıp, bir de annesine sayıp dökmüşsünüz. Hani diyorsunuz ya ben dürüst, herşeyi ortada, ne olduğum ve nereden geldiğim belli diye. Benim nacizane önerim size, bir daha düşünmeniz. Bu vasıflara sahip biri, bir kadını böyle aşağılar mı? Özel hayatını bilse dahi ortaya döker mi? Kadına şiddetin her türlüsüne HAYIR...


Dilerim  bir daha dünyaya KADIN olarak gelirsiniz. Sizin sandığınız kadar kolay ve basit olmadığını böylece anlamış olursunuz. Her türlü yaftayı yapıştırabileceğiniz varlıklar değildir kadınlar... Selametle...

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x