KONAK’TA 23 NİSAN NEŞESİ!

KONAK'TA 23 NİSAN NEŞESİ!

KONAK'TA 23 NİSAN NEŞESİ!

21 Nisan 2017 - 16:07 - Güncelleme: 21 Nisan 2017 - 16:12

İzmir’in Konak ilçesinde, dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını günler öncesinden kutlamaya başlanırken, ’Çocuk ve Oyun Şenliği’ adı altında düzenlenen kutlamalar ilçenin farklı noktalarında çocukları buluşturdu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Konak Belediyesi kutlamalara erken başladı. Gültepe Toros Meydanında Şenel Aksu Parkında düzenlenen eğlenceye çocuklar kadar büyükler de ilgi gösterdi. Bayram coşkusunu mahallerde çocukların ayağına götüren etkinlikte, Pamuk Prenses ve Miki Fare çizgi film karakterleri, palyaçolar, sihirbaz gösterileri ile Şubadap Müzik Topluluğu alanı dolduran çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Şenlik alanını dolduran çocuklar kadar büyükler de eğlendi.
Birbirinden ilgi çekici sihirbaz gösterilerini dikkatle ve hayranlıkla izleyen minikler, sevilen müzik topluluğu Şubadap’ın şarkılarına hem eşlik etti, hem de bol bol dans etti. Sahnede konser devam ederken, rengarenk kostümleriyle ilgi odağı olan palyaçolar da çocukların yüzlerini boyalarla renklendirdi. Çocuk ve Oyun Şenliği adı altında düzenlenen kutlamalar ilçenin farklı noktalarında devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x