ARDA TURAN ALDIĞI ACI HABERLE YIKILDI !

ARDA TURAN ALDIĞI ACI HABERLE YIKILDI !

11 Kasım 2016 - 11:46

Arda Turan'ın babası Adnan Turan'ın başkanlığını yaptığı Bayrampaşa Altıntepsi Spor Kulübü'nün tesislerinin yenilenmesi için yeni bir inşaata başlanmıştı. Proje kapsamında kamp binası ve otopark yıkılıp baştan yapılacaktı.

Bu inşaatta görevli olan 38 yaşındaki harita mühendisi Erdem Arıkan, yeterli iş güvenliği önlemlerinin alınmaması nedeniyle kazaya kurban gitti. 25 metrelik çukura düşen Arıkan, tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı ve erken yaşta yaşamını yitirdi.

Arda Turan'ın babası Adnan Turan'ın başkanlığını yaptığı kulübün giderleri bizzat Arda Turan tarafından karşılanıyor. Milli futbolcunun acı haberi milli takım kampı sırasında aldığı ve haberi duyunca yıkıldığı öğrenildi. Arıkan'ın ailesini arayan milli oyuncu, aileye başsağlığı dileklerinde bulundu ve her zaman yanlarında olduğunu bildirdi.
 

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ'NE İSYAN!


Bayrampaşa'nın Altıntepsi semtinde gerçekleşen olay, mahalle halkını isyan ettirdi.
Mahalle sakinleri, “İnşaat alanının çevresi açık. Çocuklarımızın çukurlara düşmemesi için, kapılarda pencerelerde kaldık. Durumu belediyeye defalarca şikayet ettik, gelen olmadı.

Başkan Yardımcısı İsmail Gemici ve Zabıtadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Yalçın Sırakaya’nın konuya duyarsız kalmalari bu vahim olayı ortala çıkardı. Olay duyulur duyulmaz halk inşaata koştu, belediyeden bir Allah’ın kulu yoktu. Meğer o esnada başkanlık makamında Sırakaya için verilen doğum günü partisi varmış. Bu saatten sonra da gelmesinler.” ifadeleriyle tepkilerini gösterdiler. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x