FETÖ’NÜN YURDU KAHRAMANLARIN MEKANI OLUYOR

FETÖ'NÜN YURDU KAHRAMANLARIN MEKANI OLUYOR

22 Eylül 2016 - 19:10

15 Temmuz darbe girişiminin ardından ülke genelinde başlatılan Fetullahçı Terör Örgütü ile mücadele Erzurum'da tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda ‘yurt’ tabelası altında örgüte hizmet ettiği daha önce tespit edilen ve darbe girişiminin ardından el konulan yurt, Erzurum Özel Hareket Şube Müdürlüğünün yeni hizmet binası olacak.

Vali Azizoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, binada yapılan tadilatları yerinde görmek için incelemede bulundular.

Binada yapılan incelemenin ardından konuşan Vali Azizoğlu, “Daha önceden FETÖ’nün yurdu olarak kullanılan bina devletimize geçti ve burası artık Özel Harekat Polislerimizin yerleşkesi olarak kullanılmaya başlandı. Polislerimiz de şu andan itibaren milletimize ve devletimize burada hizmet vermeye başladı” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanına da teşekkür eden Vali Azizoğlu, “ Bu binayı baştan aşağıya yeniden yapıyormuşçasına aldılar yapıyorlar. Büyük oranda da tamamlandı. Böylece bu güzel bina artık Fetullahçı Terör Örgütünün değil, devletine ve milletine hizmet eden polislerimizin mekanı olacak” diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, Binanın Polis Teşkilatına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak “Asayişimiz sağlayan güvenliğimizi sağlayan polis teşkilatımızın böyle bir binaya kavuşması şehir için çok önemli başta Valimiz olmak üzere Emniyet Müdürümüze ve görevli arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Elbette ki şehir de biz bir bütünüz devlet olarak el birliğiyle gönül birliğiyle hep beraber devletin işlerini aksatmadan yürütmeye gayret ediyoruz. Bundan sonra da öyle yapacağız hayırlı olsun” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x