BAHÇELİ: SİSTEM TARTIŞMASI BİTMİŞTİR

BAHÇELİ: SİSTEM TARTIŞMASI BİTMİŞTİR

BAHÇELİ: SİSTEM TARTIŞMASI BİTMİŞTİR

18 Nisan 2017 - 10:55

MHP Lideri Devlet Bahçeli,"MHP'de hile hurda arayanlar 16 Nisan'da hüsrana uğramıştır. Artık sistem tartışmaları son bulmuştur. Fiili karmaşa sona erdi" dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli "16 Nisan'da fiili karmaşa sone erdi sistem tartışması bitti" dedi. "Bir ara bıyık altından gülenler, şeytanla bile aynı kareye girecek kadar gözlerini hırs bürüyenler 16 Nisan'da silinip gittiler" diyen Bahçeli'nin konuşmasının satır başları şöyle: Türk milleti iradesini göstermiş, yeni bir dönemin kapısını aralamıştır. Demokrasi hayatımızda bir milat, siyasi tarihimizde bir dönüm noktasıdır. Milliyetçi Hareket başladığı bir işi yarım bırakmamış, verdiği sözün altında kalmamıştır. Bu ülke için ettiğimiz yeminler tutulmuştur. Bizde hile arayan 16 Nisan'da hüsrana uğramıştır.

Vicdanımız rahat, gönlümüz müsterihtir. Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve benim ilkelerimiz doğrultusunda Evet dedik, bundan sonra da aynı kararlılığı sürdüreceğiz. Artık sistem tartışmaları, fiili karmaşa sona ermiştir. Neyi hedeflemişsek birer birer hayata geçmiştir. 16 Nisan referandumun sonuçlarına göre milletin ayağındaki prangalar söküp atılmıştır.

CHP BALTAYI TAŞA VURDU 

16 Nisan'da destan yazan Türk milletiyle iftihar ediyorum. Milletimize en derin şükranlarımı sunuyorum. 16 Nisan'a kadar üstün bir gayretle çalışan, kısıtlı imkanlarla çalışan dava arkadaşlarımıza ve tüm parti teşkilatımıza teşekkür ediyor. Sayın Cumhurbaşkanına, sayın Başbakan'a, AK Parti'ye gönül vermiş kardeşlerime teşekkür ediyorum. 16 Nisan'ın kazanan ve kaybedenleri bellidir. Kazanan Türk milletidir, kazanan tüm vatandaşlarımızdır, kazanan Türkiye'dir. Kaybedenler kulübü ise oldukça karışık, kalabalık ve karmaşıktır. FETÖ yerle bir olmuş, PKK hapı yutmuş, PYD/ypg kaybetmiş, HDP dağılmış, DHKPC darbe yemiştir. CHP ise yine baltayı taşa vurmuştur. 

BIYIK ALTINDAN GÜLENLER...

Bir ara bıyık altından gülenler, şeytanla bile aynı kareye girecek kadar gözlerini hırs bürüyenler 16 Nisan'da silinip gittiler. 16 Nisan 80 milyonun demokrasi zaferidir, milli bir uyanıştır. Bunu görmek ahlaken bir mecburiyettir. Bu zaferi gölgelemeye çalışanlar, mahşeri vicdanda mahkum olacaktır. Türk milleti 16 Nisan günü sandık başına giderek, anayasa değişikliklerine olur vererek bu bahsi açılmamak üzere kapamıştır. Sistem tartışmaları tedavülden kalkmıştır. 16 Nisan'da seçim yapılmamış, partiler oylanmamıştır. Yalnızca anayasa değişikliği ile ilgili milettimize müracaat edilmiştir. Bir kaşık suda fırtına koparıp, 16 Nisan'ı hazmedemeyenler karanlık çevrelerdir. Ortadaki demokratik tabloya saygı ve riayet gerekirken, kriz tetikçileri harekete geçmiştir. Halkoylamasında yüzde 50 artı 1'e ulaşan tercih meşrudur, hukukidir. 

Kaos lobisi ar damarı çatlamışçasına faaliyettedir. Yerli ve yabancı odaklar son kozlarını oynamaktadır. Bildik ve tanıdık simalar kargaşaya çanak tutmaktadır. 16 Nisan'da millet tarafından boğulduklarından haberleri yoktur. 16 Nisan akşamı, sandıkların açılıp sonuçların açıklanmasıyla birlikte, bir kısım kimliksiz, kişiliksiz provokatör MHP'yi hedef almıştır. Utanmasalar, 81 ilde kurulan tüm sandıklara hangi partiden oy geldiğini anlatmaya çalışacaklardı. Allahtan bu kadar alçalmayı başaramadılar. Yine de bulanık suda balık avlamak için küflü oltalarını salladılar. Partimize gönül veren kardeşlerimizin yüzde 80'inin oy vermediğini ahlaksızca söylediler.

YSK HEMEN ÇALIŞMA YAPSIN

Açık çağrımdır, YSK bir çalışma yapmalıdır. Eğer imkan varsa, Evet ve Hayır oyu veren vatandaşlarımızın hangi partiye oy verdiği anlaşılmalıdır. FETÖ'yü hesaba katan yoktur, kripto damarı gören yoktur, MHP'ye yüklenilmektedir. Pensilvanyalı hainle kimin hatıra fotoğrafı varsa, kimler bir zamanlar yanak yanağa ise şimdi de MHP'ye saldıranlar onlardır. Bunların maskeleri kimseyi aldatmamalıdır. Hale aidiyetleri belirgindir. Bunların gözleri Pensilvanya'da, ederleri 1 dolardır. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x