ALEYNA TİLKİ’DEN BİR İLK

ALEYNA TİLKİ’DEN BİR İLK

ALEYNA TİLKİ’DEN BİR İLK

29 Nisan 2017 - 23:01

Reşit olmadığı gerekçesiyle içkili mekanlarda sahneye çıkması yasaklanan Aleyna Tilki, hayranlarıyla açık havada buluştu. Antalya'da düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında ilk halk konserine çıkan Aleyna Tilki, hayranlarını coşturdu. 

İLK DEFA HALK KONSERİNE ÇIKTI

Seslendirdiği eserleriyle sevenlerini coşturan Aleyna Tilki, ilk defa bir halk konserine çıkmanın heyecanını yaşadığını söyledi.
Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Aleyna Tilki'ye Kumluca Belediye Meclis üyesi Şefik Durdaş ve gecenin sponsoru iş adamı Nadi Karasaçlı tarafından plaket verildi. 
Aleyna Tilki, seslendirdiği pop şarkılarının yanı sıra, türküler de yorumladı.
56

Aleyna Tilki sosyal medya hesabından Demet Akalın’ın doğum günü için bu fotoğrafı paylaşıp altına uzun bir metin yazmıştı:

“Müziğin icra edildiği her yer, hele bir de bu denli sıcak bir kalple birleşince, aklı hit, çalışkanlığı hit, zekası hit, sesi hit, kalbi hit, şarkıları hit bir bütünü oluşturuyor. Kolay değil, bütünüyle hit olmak. Düzene hitap ederek, trend kalabilmek… Asla hafife alınmayacak kadar ruh ve emek gerektirir. Güzel anne, güzel eş, güzel ablam. Sevgim, ışıklar altında süslenmiş yapmacık kelimeler gibi değil."

Aleyna Tilki daha önce de Demet Akalın'ın yeni albümüne bir şarkı vererek sevenlerine sürpriz yapmıştı.

27 BİN KİŞİYE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Aleyna Tilki Instagram hesabından dün geceden bir fotoğraf paylaştı ve altına şu notu düştü:

"Dün beni izlemeye gelen,stada zor sığan 27.000 kişiye,sonsuz teşekkürler.... İlk halk konserimi,27.000 kişiyle yapmak benim için çok gurur vericiydi... Şükürler olsun."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x