MİLYONLARCA MEMURA İNDİRİMLİ ELEKTRİK

MİLYONLARCA MEMURA İNDİRİMLİ ELEKTRİK

MİLYONLARCA MEMURA İNDİRİMLİ ELEKTRİK

09 Mayıs 2017 - 17:02

CK Akdeniz Elektrik, kamu personeline özel tarife çıkardı. Aylık elektrik faturası ortalama 82 lira ve üzerinde olan kamu çalışanı ya da emekliler ile 3 yakını, ‘Enerjim Kamu’ tarifesine geçerek bir yıl boyunca elektriği yüzde 5 indirimli fiyattan kullanabilecek

1,7 milyon aboneye hizmet veren CK Akdeniz Elektrik, sosyal sorumluluk yönü ön planda olan 3 yeni tarifesini tanıttı. 

Aylık elektrik faturası ortalama 82 lira ve üzerinde olan kamu çalışanı ya da emeklilerinin yararlanabileceği 'Enerjim Kamu' tarifesinde ulusal elektriğin birim fiyatı üzerinden yüzde 5 indirim yapılıyor. Söz konusu tarifeden kamu personelinin yanı sıra serbest tüketici hakkı olan üç yakını da faydalanabiliyor. CK Akdeniz Elektrik 81 ilde hizmet veriyor.

TÜM KAMU PERSONELİ FAYDALANABİLECEK


Elektrik perakende satışında kamu segmentine yönelik başka bir tarife olmadığının altını çizen CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, “Bu alanda bir eksik olduğunu görerek çalışan ve emekli ayrımı yapmaksızın tüm kamu personelini kapsayan ‘Enerjim Kamu’ tarifesini çıkardık. Abonelerimizin farklı beklentilerine yanıt vermek, sektörde ilklere imza atmak bizi mutlu ediyor. Enerjim Kamu tarifesine geçmek isteyenlerin serbest tüketici şartlarını taşımaları ve kamu personel kimliğini ibraz etmeleri gerekiyor” dedi.

'ENERJİM ORGANİK' VE 'ENERJİM EĞİTİYOR'


CK Akdeniz Elektrik, ‘Enerjim Organik’ tarifesiyle her tüketicisi için bir fidan dikerek ‘Yeşil Gelecek Sertifikası’, ‘Enerjim Eğitiyor’ ile ilk ve orta okul öğrencilerine 6 aylık ‘Okulustik’ paket ve ‘Enerjim Kamu’ ile de çalışan ya da emekli kamu personeline indirim hediye edecek. 3 yeni tarifeyi müşterilerine sunduklarını söyleyen CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, doğal yaşama ve çevreye büyük önem verdiklerini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x