ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR OLDU ?

ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR OLDU ?

21 Ekim 2016 - 09:12

Çeyrek altın ve gram altın fiyatları geçtiğimiz günlerde biraz değer kazanarak yatay giden seyrini değiştirdi. Çeyrek altın fiyatlarında 210 lirayı aşan değer bir döneme damgasını vurmuş ve yatırımcının dikkatini çekmişti. Altın yatırımcısı özellikle çeyrek altın ve gram altın fiyatlarını dikkatle takip ediyor. Piyasanın hem yatırım amacı ile hem de hediyelik olarak en yoğun talep gören ürünlerinden çeyrek altın ve gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarında son durum

Altın fiyatları geçtiğimiz gün biraz hareketlenerek değer kazandı. Fakat altın piyasasında yatay seyir devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bir miktar değer kazanarak önceki güne göre daha yüksek seviyede piyasayı kapattı. Altın yatırımcısının en çok takip ettiği ürünlerden olan çeyrek altın, yatay seyrine devam ediyor. Peki çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarında son durum

Kapalıçarşıda 24 ayar külçe altının gramı değişim göstermezken 125,70 liradan tamamladı. İstanbul Kapalıçarşı'da, bugün kapanışta çeyrek altın 207,00 lira, Cumhuriyet altını 841,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise dünkü kapanışa göre değişim göstermezken 125,70 liradan işlem gördü.

Altının ons fiyatı, son iki haftadır etkili olan dar bant içindeki dalgalı seyrini bugün de sürdürüyor. Dün ve bugün analistlerin direnç olarak nitelendirdikleri 1.265 dolar sınırına kadar çıkan ons altın, bu seviyeleri aşamadı ve şu dakikalarda 1.262 dolardan alıcı buluyor.     

AA Finans Analisti İslam Memiş, dün ABD'de açıklanan çekirdek enflasyon verisinin beklentilerin altında kalmasına karşın doların küresel piyasalarda değer kazandığını belirterek, bu nedenle altının ons fiyatındaki yükselişin sınırlandığını dile getirdi.     

Teknik açıdan altının ons fiyatının 1.250-1.270 dolar aralığına sıkıştığını kaydeden Memiş, "Ons fiyatındaki düşüşlerin sona erdiğini söylemek için daha erken olduğunu düşünüyoruz. Altının gram fiyatının ise bugün 125-126 lira aralığında işlemler gerçekleştirmesini bekliyorum." şeklinde konuştu.      

     

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x