KYK YURDUNDA SKANDAL! KANTİNCİ ÖĞRENCİLERİ BIÇAKLA KOVALADI!

KYK YURDUNDA SKANDAL! KANTİNCİ ÖĞRENCİLERİ BIÇAKLA KOVALADI!

KYK YURDUNDA SKANDAL! KANTİNCİ ÖĞRENCİLERİ BIÇAKLA KOVALADI!

31 Mayıs 2017 - 13:06

Aydın Kuşadası'nda KYK'ya ait kız yurdunda kantin işleten Ö.A. tartıştığı öğrencileri bıçakla kovaladı. Önce serbest bırakılan Ö.A. dehşet görüntülerinin çıkmasının ardından gözaltına alındı.
Aydın Kuşadası'nda Kredi Yurtlar Kurumu'na ait kız öğrenci yurdunda dehşet saatleri yaşandı. Kantin görevlisinin sahurda yemek konusunda tartıştığı kız öğrencileri bıçakla kovaladığı iddia edildi. Olayın ardından kantin görevlisi Ö.A. gözaltına alındı.
ÖĞRENCİLER KANTİNCİDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Edinilen bilgiye göre, üniversite öğrencilerinin kaldığı kız öğrenci yurdunun kantinini işleten 40 yaşındaki Ö.A.'nın, sahurda tartıştığı bir grup kız öğrencinin üzerine yürüdüğü ileri sürüldü. Yaşananlar yurtta kalan diğer öğrenciler tarafından cep telefonuyla görüntülenirken, olay sırasında elinde bıçak da bulunduğu iddia edilen Ö.A. ile tartıştığı öğrenciler polisteki ifadelerinde birbirinden şikayetçi olmadı.
ÖĞRENCİLER KANTİNİN AÇILMASINI İSTEDİ

Edinilen bilgiye göre, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kuşadası Turizm Fakültesi'nde öğrenim gören öğrencilerin kaldığı Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait kız yurdunda bir grup öğrenci bugün saat 03.00 sıralarında sahura kalktı. Ancak, yiyecek bir şeyleri olmayan öğrenciler, yurdun kantinini işleten Ö.A.'yı arayıp, kantini açmasını istedi.
KIZ ÖĞRENCİLERİN ÜZERİNE BIÇAKLA YÜRÜDÜ

Eşi Z.A. ile yurda gelerek kantini açan Ö.A. ile kız öğrenciler H.Ö. ve K.T. arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın uzaması üzerine Ö.A., iddiaya göre, iki kız öğrenci ile yanlarındaki arkadaşlarının üzerine yürüdü. Elinde bıçak bulunduğu da iddia edilen Ö.A.'dan korkan kız öğrenciler panikle kaçarken, bir kısım öğrenci de uzaktan da olsa yaşanan tartışmayı cep telefonuyla görüntüledi.

ÖĞRENCİLER GERGİN ANLARIN VİDEOSUNU PAYLAŞTI

Kantin görevlisi ile tartışan ve kaçan iki kız öğrenci daha sonra polisi aradı. Yurda gelen polis, H.Ö. ve K.T. ile kantinci Ö.A.'yı polis merkezine götürüp, ifadelerine başvurdu. Kantin görevlisi ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Yaşananların ardından yurtta kalan kız öğrenciler, yaşanan gergin anları sosyal medyada paylaştı.
VİDEODAN SONRA GÖZALTINA ALINDI

Bu video görüntülerinin ardından polis kantin görevlisi Ö.A.'yı gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen Ö.A., Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Ö.A.'nın ifadesinin alınmasının ardından mahkemeye çıkacağı bildirildi.
REKTÖR: GEREKLİ GİRİŞİMLER YAPILIYOR

Kuşadası Turizm Fakültesi öğrencilerinin kaldığı kız yurdunda yaşanan gelişmenin ardından ADÜ Rektörü Cavit Bircan açıklama yaptı. Öğrencilere seslenen ADÜ Rektörü Bircan, "Gençler, güvenliğin arttırılması ve bu olayın tekrarlanmaması için gerekli girişimler yapılıyor" dedi.

"CİNNETE RAMAK KALDI"

Öte yandan sosyal medyada kantinci Ö.A.'nın olayın hemen ardından yaptığı "Cinnete ramak kaldı. Hepsini s...cem hadi bakalım!" şeklindeki Facebook paylaşımı da sosyal medyayada hızla yayıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x