ALİŞAN-EDA EROL AYRILIĞINDA ŞOKE EDEN İDDİA!

ALİŞAN-EDA EROL AYRILIĞINDA ŞOKE EDEN İDDİA!

ALİŞAN-EDA EROL AYRILIĞINDA ŞOKE EDEN İDDİA!

06 Eylül 2017 - 22:50

Düğüne sayılı günler kala Alişan-Eda Erol aşkı sona erdi. Erol'un eski sevgilisi Ogan Şenyolcu'nun da sürece dahil olduğu iddiası gerilimi artırdı. Eski sevgilinin, Eda Erol ile geçmişte çekilen fotoğraflarını medyaya satmaya çalıştığı öne sürüldü.
"ŞENYOLCU FOTOĞRAFLARI SATMAYA ÇALIŞTI" İDDİASI

Türkücü Alişan ile sunucu Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'un ayrılığı magazin gündeminden düşmüyor. Uçankuş’un haberine göre; Eda Erol’un eski sevgilisi olduğunu belirten Ogan Şenyolcu, bazı medya kuruluşlarına giderek, Eda Erol ile birlikteliği sırasında çekilen fotoğraflarını satmaya çalıştı.

Şenyolcu, Erol ile geçmişte aşk yaşadıklarını kanıtlar nitelikteki fotoğrafları için medya kuruluşlarından 30 bin dolar talep etti.
ESRA EROL VE EŞİ ARADI, "YALANLA" DEDİ 

Şenyolcu’nun, dün Eda Erol’un ablası Esra Erol ve eniştesi Ali Özbir tarafından arandığı öğrenildi. Sözcü'nün edindiği bilgiye göre; Erol ve Özbir, Ogab Şenyolcu’dan geçmişte yaşanan birlikteliğini yalanlamasını istedi.

ALİŞAN'DAN OGAN ŞENYOLCU AÇIKLAMASI

Alişan, resmi ayrılık açıklaması yapılmadan Ogan Şenyolcu'nun 'eski sevgili' haberleriyle ortaya çıkması üzerine isyan etti.

Ünlü türkücünün açıklama sı şöyle:
"Öyle bir şey olabilir mi? Takısı-tukusu umurumda mı benim?  Yeter artık lütfen birlikteyken bin tane saçma sapan şey yazıldı, çizildi. Ayrıldık, daha açıklamadan kendini bilmez biri çıktı. Onun açıklamasına itibar edildi. Bıraksınlar da birkaç gün bari kafamızı toparlayalım, üzüntümüzü yaşayalım. Ayıptır ya! Takı istemek ne demek? Günah artık... Lütfen ben açıklamamı yaptım. Bizim kararımız. olmadı, ayrıldık dedik. Ne benim ailem ne de onun ailesi bu konuya müdahil değil. Ki onlar, bozulmasın diye çok uğraştılar. Lütfen artık saçma sapan haberler çıkmasın."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x