GÖKDENİZ RESTİ ÇEKTİ

GÖKDENİZ RESTİ ÇEKTİ

Gökdeniz Karadeniz Hocasıyla Konuştu: Sen Buradaysan Ben Gidiyorum

31 Mayıs 2017 - 11:05

Gökdeniz Karadeniz, uzun yıllardır formasını giydiği Rubin Kazan'da sıkıntılı günler geçiriyor. Trabzonspor'dan ayrıldığı 2008'den beri, neredeyse 10 yıldır Rus ekibinde yer alan 37 yaşındaki futbolcu, son dönemde yaşadığı bu sıkıntıları detaylarıyla itiraf etti.
Rusya Premier Lig'de bu sezon sadece 9 maçta forma giyme fırsatı yakalayan oyuncu, kendisi açısından durumun parlak olmadığını itiraf etti. Malaga'daki görevine son vererek bu sezon başında Rubin Kazan'ın başına geçen İspanyol teknik adam Javi Garcia ile sorunlar yaşadığını belirten Gökdeniz, yaptıkları ikili görüşmeyi de anlattığı Rus basınındaki röportajında şunları söyledi:


"DÜNYA KÜÇÜK, KARŞILAŞABİLİRİZ"
2008'den bu yana Rubin Kazan'da forma giyen Gökdeniz Karadeniz, teknik direktörü Javi Garcia ile görüştü, "Gelecek sezon da takımı sen çalıştıracaksan ben ayrılıyorum." dedi.
"37 yaşındayım ve Garcia'nın düşüncelerini anlayabiliyorum. Rostov maçından sonraki idmanda ben maça çıkmayan oyuncularla birlikteydim. Sonra Javi Garcia ile bir araya gelerek medeni bir şekilde konuştuk. Kendisine artık yedek kalmak istemediğimi ve takımla idmana çıkmayacağımı söyledim. Kendisinin insanlığından şüphem olmadığını ancak kadroda yer almadığımı söyledim. Dünya çok küçük ve biz yeniden karşı karşıya gelebiliriz.


"SEN BURADAYSAN BEN GİDİYORUM"
Sen eğer Rubin'i çalıştırmaya devam edeceksen ben takımdan gideceğim. Çünkü gelecek yıl da yedek kalmak istemiyorum. Bunun üzerine kendisi bana 'Ben devre arasında seni takımdan göndermek için başkanla konuşmuştum. Eğer sana teklif gelirse biz zaten bırakmaya hazırız.' dedi."


"GELEN TEKLİFLER VAR"
Türk futbolcu 37 yaşında olmasına karşın kendisini isteyen takımlar olduğunu söyledi. Rubin Kazan'daki olası geleceğine dair şöyle konuştu: "Gelen teklifler var. enimle ilgilenen 2-3 takım var. Ben durumun netleşmesini bekliyorum çünkü Rubin benim için çok önemli. Rubin benim takımım ve burayı çok seviyorum.


"KONTRATIM BİTTİĞİNDE GİDECEĞİM"
Ben bir çok yerde oynayabilirim, biliyorum. Ocak ayında başkanla konuşmuştum. Kulüpte kimse idmanlarda çalışmadığımı söyleyemez. Ancak Rubin'de işlerin yolunda olmadığını gördüm. Ben takımın kaptanlarından biriyim sonuçta. Böyle bir durumda itiraz etmeliyim o yüzden. O yüzden de kontratım bittiğinde gideceğimi söyledim".

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x