BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ! GALATASARAY’DA KASA DOLDU

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ! GALATASARAY'DA KASA DOLDU

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ! GALATASARAY'DA KASA DOLDU

30 Ağustos 2017 - 21:10

Galatasaray, lige 3’te 3 yaparak girmenin semeresini kasada da gördü. Taraftarlar iyi sonuçlarla birlikte hem kombinelere hem ürünlere hücum etti.

Türk Telekom Stadı’ndaki GS Store, Sivas maçında 1 milyon TL’nin üzerinde ciro yaptı. Derbi veya Şampiyonlar Ligi maçlarında ulaşılan 1 milyon TL barajı, Sivas  maçında aşıldı.

GS Store’un hafta içi cirosu da hafta sonunu yakalamaya başladı. Sivas maçı öncesi ve sonrası; yani son 2 haftada, GS Store mağazalarında hafta içi satışları, son 1 sezonluk ortalamaya göre 3 kat artış kaydetti.

SADECE 2 BİN ADET KOMBİNE KALDI

Galatasaray’da kombine satışlarına olan talep de patladı. Lig başlamadan önce 20 bin civarında olan kombine kart satışı, her geçen hafta yükseldi.

Son olarak Sivas maçı öncesinde 32 bin kombineye ulaşan Galatasaray’ın liderlik koltuğunu perçinlemesi, ilgiyi devam ettirdi. Sivas maçından sonra kulüp 6 bin kombine daha satarak, 38 bin adeti buldu. 

Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri yaptıkları son toplantıda, kombine satışını 40 bin adetle sınırlama kararı aldı. Kalan 2 bin kombine kartın da Kasımpaşa maçına kadar tükenmesi bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x