BORNOVA’DA DOSTLUK SOFRALARI...

BORNOVA'DA DOSTLUK SOFRALARI...

BORNOVA'DA DOSTLUK SOFRALARI...

10 Haziran 2017 - 15:15 - Güncelleme: 12 Haziran 2017 - 08:14

Bornova Belediyesi ve Türk Kızılay’ı Bornova Şubesi işbirliğinde düzenlenen iftar programları, her yıl olduğu gibi bu yıl da hem gönülleri hem sofraları birleştirdi.  Bornovalılar, 1200 kişilik sofralarda oruçlarını açtı. Tuna Mahallesi sakinleri oruçlarını açtıktan sonra Karagöz Hacivat ve birçok geleneksel Ramazan etkinliği ile buluştu.

İftar programına katılan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ‘Ramazanınızı kutluyorum tebrik ediyorum. Tuttuğunuz oruçlar ve dualarınız kabul olsun. Ülkemizin aydınlığı için, güzel yarınları için, bayrağımız için, Cumhuriyetimiz için ve Atatürk için her gün dualar ediyoruz. Bugünleri bize kazandıran Atatürk ve şehitlerimizi milletle anıyoruz. Onlara olan inancımız ve borcumuzdan dolayı bulunduğumuz her alanda çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Ülkemizin birlik beraberliğine katkıda bulunmak için Ramazan ayını birlikte geçiriyoruz. Birlikte kuvvet doğar’ diye konuştu.

‘SAĞ ELİN VERDİĞİNİ SOL ELE GÖSTERMEDEN PAYLAŞIYORUZ’

Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine yapılan dost market yardımı ile ilgili konuşan Başkan Atila, ’Belediyemizin imkanları dışında Türk Kızılay’I Bornova Şubesi ve hayırseverlerin yardımları ile sağ elin verdiğini sol ele göstermeden, dinimizin gereği olarak birlikte paylaşıyoruz. Dil, din, ırk ayrımı yapmadan, rencide etmeden yardım ediyoruz.

‘KARNEYİ GETİR KİTABI GÖTÜR KAMPANYASI BAŞLADI’

Karnelerin alınmasının ardından öğrencilerin yaz tatillerini verimli geçirmesi gerektiğini işaret eden Başkan Atila, ‘Öğrencilerin yaz tatili boyunca bol bol kitap okumalarını ve yaz kurslarına katılmalarını bekliyoruz. Bunun için belediye olarak hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Karneleri ne olursa olsun bütün hemşerilerimizin çocukları ile mutlu bir tatil geçirmesini diliyorum. Onlar bizim karnelerimiz.’

‘AZİZ  KOCAOĞLU STADI GÖZTEPE’YE UĞURLU GELDİ’

İzmir’in tek süper lig takımı Göztepe’yi tebrik eden Atila ‘ Bornova Aziz Kocaoğlu stadımız uğurlu geldi. Şimdi Göztepe’yi Avrupa Ligleri’nde görmek istiyoruz. Aynı şekilde Altınordu da başarılı bir sezon geçirdi. Diğer İzmir takımlarımızın da başarılı olmasını gönülden diliyorum.’ Diye konuştu.

‘MERKEZİ HÜKÜMETİ GÖREVE DAVET EDİYORUM’

Önümüzdeki sezon Bornova’da yapılması planlanan Süper Lig maçlarına ilişkin konuşan Atila, ‘Stadyumumuz mütevazi bir stadyum 7 bin seyircinin izleyebildiği bir durumda. Tabi ki daha da büyütüyoruz geldiğimiz günden bu yana ama her şeyin bir sırası var. Mekanik, mimari, statik ve makine anlamında süreçler tamamlandı. Şu an ihale aşamasındayız. En erken önümüzdeki yıl Eylül ayına yetişebilir. Önemli bir kompleks yapılıyor. İzmir’de belediyenin yaptığı Bornova ve Tire’nin dışında bir stadyum yok. Buradan merkezi hükümeti göreve davet ediyorum. Tıpkı Sivasspor’da, Antalyaspor’da, Eskişehirspor’da olduğu gibi İzmir’in de hak ettiği statlara kavuşmasını diliyorum.' diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x