ANNELERİNİN CESEDİYLE 15 GÜN AYNI EVDE YAŞADI!

ANNELERİNİN CESEDİYLE 15 GÜN AYNI EVDE YAŞADI!

ANNELERİNİN CESEDİYLE 15 GÜN AYNI EVDE YAŞADI!

31 Mayıs 2017 - 13:59

Elazığ'da iki kardeş, ölen annelerinin cesediyle 15 gün yaşadı. Olay, yaşlı kadını merak eden komşuların eve gitmesi ve evdeki kokuyu fark etmesiyle ortaya çıktı.
Elazığ Kızılay Mahallesi'nde 2 çocuğu ile birlikte yaşayan 79 yaşındaki Fatma Yüksel'i merak eden komşuları evine gitti. Evde kapıyı açan Yüksel'in 42 yaşındaki kızı Serpil Yüksel, "Annem hasta içeride yatıyor, sonra gelin hastaneye götüreceğim" diyerek komşuları içeri almadı.
EVDEN GELEN KOKU KOMŞULARIN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Durumdan şüphelenen komşular, muhtar Mehmet Çekmez'e evde bir durum olduğunu ve koku geldiğini söyledi. Muhtar Çekmez de, durumu polis ekiplerine haber verdi.
KIZI, GÜNLER ÖNCE ÖLEN ANNESİNİN YANINDA UYUMUŞ!

Eve gelen polise kapıyı açan Serpil Yüksel, "Annem evde yatıyor hasta, yarın hastaneye götüreceğim, siz niye geldiniz" diyerek içeri almak istemedi. Eve giren polis, 79 yaşındaki kadının uzun bir süre önce kanepede vefat ettiğini, kızının da yanına yatak sererek yanında kaldığını belirledi.
KADININ EN AZ 15 GÜN ÖNCE ÖLDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ

Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırılan yaşlı kadın için otopsi yapıldı. En az 15 gün önce öldüğü belirlenen yaşlı kadının kesin ölümü sebebi ise otopsi sonucunda ortaya çıkacak.
"ANNEMİN ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLESEYDİM, KIZ KARDEŞİM İNTİHAR EDECEKTİ"

Aynı evde kalan Ercan Yüksel, annelerinin öldüğünü birine söylemesi durumunda kız kardeşinin intihar edeceğini bu yüzden olayı kimseye söyleyemediğini anlattı.
Yaşlı kadının cenazesi morgdan alınarak evinin bulunduğu mahalledeki merkez camisinde kılınan cenaze namazının ardından Asri mezarlığında toprağa verildi.
"ÇÜRÜMÜŞ, KOKU DÜŞMÜŞ"

Olayla ilgili bilgi veren muhtar Mehmet Çekmez, "Bizim mahalle sakinlerimizden Fatma teyzemiz vardı. Fatma teyzemiz bizim aynı zamanda kapı komşumuz oluyordu. Savcının dediğine göre 15 gün önce vefat etmiş. Kendisinin bir kızı ve bir oğlu var. Çocukları kapı komşularına bildirmemişler. Benim eşim evlerine gitmiş kendisini kabul etmemişler. Eve polis çağırdık. Fatma teyze 15 gün önce vefat etmiş. Mevta çürümüş, koku düşmüş halde bulduk. Yaşlı bir teyzemizdi, iyi niyetli bir kadındı" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x