BURCU BİRİCİK HAMİLE Mİ?

BURCU BİRİCİK HAMİLE Mİ?

BURCU BİRİCİK HAMİLE Mİ?

22 Nisan 2017 - 23:20

Geçen temmuz ayında reklamcı Emre Yetkin ile dünyaevine giren Burcu Biricik 'hamile' iddialarına cevap verdi
Kanal D’deki ‘Hayat Şarkısı’nın ‘Hülya’sı Burcu Biricik önceki gece eşi Emre Yetkin ile Arnavutköy’deydi.
"Hamile" söylentilerine açıklık getiren Burcu Biricik, “Haber asılsız arkadaşlar, hamile değilim.
Böyle güzel bir haberi size vermek isterdik ama henüz değil” dedi.

27 yaşındaki Burcu Biricik, uzun süredir birlikte olduğu reklamcı sevgilisi Emre Yetkin'le geçen temmuz ayında dünyaevine girmişti.

BURCU BİRİCİK KİMDİR?
4 Mayıs 1989 tarihinde Muğla Elmalı'da doğdu. 2006 yılında Antalya ’da düzenlenen güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçildi.
Lise yıllarında katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel anlamda oyuncu olmaya karar veren Burcu Biricik, Ege Üniversitesi arkeoloji bölümünde lisans eğitimini tamamlarken aynı zamanda da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı.
Burcu Biricik, oyunculuk kariyerine Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer kadroda yer alarak başladı. Burada İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda rol aldı.
2007 yılında Show TV'de yayımlanan Maçolar dizisindeki yan rolüyle televizyonda ilk kez yer aldı. Daha sonra Toprağın Günlüğü kısa filmi çeken Burcu Biricik, Kanal D' de 2011 yılında yayımlanan Artiz Mektebi adlı oyunculuk yarışmasına katıldı ve burada birinciliği Alican Aytekin ile paylaştı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl 2011 ve Ustura Kemal 2012 dizilerinde küçük roller aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x