EGZOTİK BARBİE OLMAK İSTEDİ AMA...

EGZOTİK BARBİE OLMAK İSTEDİ AMA...

EGZOTİK BARBİE OLMAK İSTEDİ AMA...

17 Nisan 2017 - 20:10

28 yaşındaki eski hostes estetik ve bronzlaşma merakıyla bambaşka birine dönüştü. Egzotik bir Barbie'ye dönüşmek isteyen genç kadının durmaya da niyeti yok.
Daily Mail'in haberine göre eski hostes Martina Big kendisini "egzotik bir Barbie"ye çevirmek için 50 bin pound (230 bin 800 lira) harcadı.
Göğüslerini ekstrem bir şekilde büyüten 28 yaşındaki Alman kadın, enjeksiyonla bronzlaşıyor. Hatta Martina'nın kendine ait 50 tüplü güçlü bir solaryumu var.Avrupa'nın en büyük göğüslerine sahip olduğunu iddia eden Martina'nın özel implantları saline enjekte edilerek büyütülebiliyor.
Bronzlaşma bağımlısı kadın, bir zamanlar Pamela Anderson ve Katie Price'a özendiğini ancak artık yeterince kıvrımlı olduklarını düşünmediğini söylüyor. Martina, ekstrem görünüşüne rağmen daha fazla bronzlaşmak ve limitlerini zorlamak istiyor.
Egzotik Barbie'nin 2012 yılından beri birlikte olduğu sevgilisi Michael da onu destekliyor ve hatta onunla birlikte bronzlaşma enjeksiyonu yaptırıyor. Genç kadının eski halini görenler gözlerine inanamıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x